Komentara: 2
Pregleda: 2818

Nikolić nastavlja obilazak kulturnih institucija

18.09.2012. u 17:09h
Izvor: RTV Yueco
Nakon jučerašnje posete Gradske biblioteke, član Gradskog veća zadužen za oblast kulture Miloš Nikolić obišao je danas Modernu galeriju „Likovni susret“.
Nikolić nastavlja obilazak kulturnih institucija

Cilj ovih poseta je upoznavanje sa problemima kulturnih institucija iz prve ruke. Direktorka galerije Olga Šram prvo je prezentovala Nikoliću novine u galeriji kao što su postavljanje novog galerijskog osvetljenja i krečenje galerije u prizemlju nakon čega ga je upoznala sa onim što je neophodno sanirati za dobro funkcionisanje galerije.

Potrebna je sanacija izložbenog prostora na spratu, kao i stepenica koje vode do tavana, a ono što navode kao primarno je sanacija podruma.

Izvor: RTV Yueco
Miloš Nikolić u obilasku Likovnog susreta Miloš Nikolić u obilasku Likovnog susreta Miloš Nikolić u obilasku Likovnog susreta Miloš Nikolić u obilasku Likovnog susreta Miloš Nikolić u obilasku Likovnog susreta Miloš Nikolić u obilasku Likovnog susreta Miloš Nikolić u obilasku Likovnog susreta Miloš Nikolić u obilasku Likovnog susreta
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2818
Povezane teme

likovni susret

miloš nikolić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.