Komentara: 5
Pregleda: 2561
Foto

Nezaposleni prošli obuku za vođenje poslovnih knjiga

04.05.2023. u 15:03h
Izvor: Subotica.com
Kako bi unapredili svoje znanje i bili konkurentniji na tržištu rada, čak 94 nezaposlena lica sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje završila su Obuku za vođenje poslovnih knjiga.
Nezaposleni prošli obuku za vođenje poslovnih knjiga

Onlajn Obuka za vođenje poslovnih knjiga je u subotičkoj Filijali NSZ realizovana je od decembra 2022.godine do aprila 2023.godine u šest ciklusa. Polaznici su tokom 140 časova, odnosno 20 dana trajanja obuke, savladali znanja iz oblasti vođenja poslovnih knjiga po sistemu dvojnog knjigovodstva, izradi budžeta firme primenom informacionih tehnologija u vođenju poslovnih knjiga, korišćenjem e-knjigovodstva. Za obuku su mogla da se prijave sva nezaposlena lica na najmanje četvrtim stepenom obrazovanja.

- Izvođač obuke je bio „Idego doo“ iz Beograda, a sprovodila se onlajn, putem platforme za učenje, kojoj su dobili mogućnost da pristupe. Obuka je bila unapred snimljenja a polaznici su individualno organizovali dinamiku slušanja predavanja i polaganja ispita, s tim da su bili vremenski ograničeni u kom periodu obuku moraju da završe  – objašnjava Milena Kosović, organizator obrazovanja odraslih u subotičkoj Filijali NSZ.

Nezaposleni prošli obuku za vođenje poslovnih knjigaPolaznicima prve tri grupe iz našeg grada danas su podeljeni serifikati o završenoj obuci, a sutra će to biti učinjeno i onima koji dolaze iz Bačke Topole.

- Da se priključim obuci odlučila sam se jer sam želela da poboljšam svoju poziciju na tržištu rada i lakše dođem do posla. Obuka mi se svidela jer je bila onlajn, nisam morala da odlazim na predavanja, a sada sam stekla novo znanje koje se traži i koje će mi sigurno biti od koristi – kaže Zorana Lajšić

Nezaposleni prošli obuku za vođenje poslovnih knjiga

Izvor: Subotica.com
Dodela sertifikata za polaznike obuke za vođenje poslovnih knjiga Dodela sertifikata za polaznike obuke za vođenje poslovnih knjiga Dodela sertifikata za polaznike obuke za vođenje poslovnih knjiga Dodela sertifikata za polaznike obuke za vođenje poslovnih knjiga Dodela sertifikata za polaznike obuke za vođenje poslovnih knjiga Dodela sertifikata za polaznike obuke za vođenje poslovnih knjiga Dodela sertifikata za polaznike obuke za vođenje poslovnih knjiga Dodela sertifikata za polaznike obuke za vođenje poslovnih knjiga
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 1 dan
Komentara: 5
Pregleda: 2561
Povezane teme

Nacionalna služba za zapošljavanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.