Komentara: 33
Pregleda: 12895

Nenad Vunjak "Najevropljanin"

11.05.2013. u 17:31h
Izvor: RTV City
Dekan i redovni profesor Ekonomskog fakulteta u Subotici prof. dr Nenad Vunjak dobitnik je nagrade “Najevropljanin” za 2012. godinu u oblasti obrazovanja.
Nenad Vunjak "Najevropljanin"

Ovu nagradu tradicionalno, od 2000. godine dodeljuje Prva evropska kuća Čukarica.

Prilikom uručenja nagrade koje je održano sinoć u Skupštini grada Beograda, prof. dr Vunjak je istakao da su grad Subotica i Ekonomski fakultet ovom nagradom dobili priznanje da iako su 20 km udaljeni od Evropske Unije, zapravo njen deo, i da su odavno ucrtani na njenoj mapi.

Na svečanoj ceremoniji, u prisustvu velikog broja zvanica iz sveta politike, kulture, medija, diplomatskog hora, nagrade su dobili i italijanski ambasador u Srbiji njegova ekselencija Armando Varikiu kao najistaknutiji strani državljanin, Đorđe Momirović, vlasnik modne kuće Mona iz Beograda u oblastipreduzetništva, Ana Brnabić u oblasti najevropskog projekta i prvi potpredsednik vlade i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić u oblasti politike. Posthumno nagrada je dodeljena i Verici Barać, velikom borcu protiv korupcije.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 33
Pregleda: 12895
Povezane teme

nenad vunjak

verica barać

najevropljanin

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.