Komentara: 13
Pregleda: 7242

Nema raskola u Pokretu socijalista

04.01.2017. u 11:23h
Izvor: Subotica.com
Dosadašnji predsednik GrO Pokreta socijalista prof. dr Božidar Leković podneo je ostavku pre nešto više od mesec dana, ali subotički odbor nije raspušten, već pod upravom privremenog organa funkcioniše normalno.
Nema raskola u Pokretu socijalista

Kako se navodi u saopštenju koje je potpisao Predrag Vuletić, potpredsednik Pokreta socijalista i koordinator privremenog organa uprave subotičkog odbora, profesor Leković je ostavku podneo iz ličnih razloga a raskola u stranci nema.

- Gradski odbor vodi privremeni organ uprave, sve do izbora novog rukovodstva, što će se desiti u narednom periodu. Članstvo je ostalo na okupu i stranka radi nesmanjenim intezitetom, spremno ide u susret budućim izazovima i okuplja sve ljude kojim je levica u srcu, koji žele da se bore protiv protiv socijalne nepravde i kojima je čovek na prvom mestu. Pokret socijalista neće nestati ni u Subotici, ni u bilo kom mestu, već će samo jačati i biti stabilan i siguran partner u borbi za bolji život svih građana – navodi se u saopštenju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 13
Pregleda: 7242
Povezane teme

pokret socijalista

božidar leković

predrag vuletić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.