Komentara: 1
Pregleda: 2509

Nekoliko ulica u naselju Novi grad u ponedeljak bez gasa i vode

26.11.2023. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
Nekoliko ulica u naselju Novi grad u ponedeljak bez gasa i vode

Usled radova na izgradnji distributivne gasne mreže – prespajanje novog gasovoda sa postojećim, a u cilju omogućavanja daljih radova na Projektu izgradnje brze pruge Beograd – Budimpešta, deonica Novi Sad – Subotica – Mađarska državna granica, u ponedeljak, 27. novembra, doći će do privremenog prekida u snabdevanju prirodnog gasa u Lošinjskoj, Lozničkoj i Balkanskoj ulici.  Zbog ovih radova, koji su predviženi u vremenskom periodu 9 do 13 časova, JKP „Suboticagas“ neće moći da izvrši svoju obavezu snabdevanja potrošača prirodnim gasom.

Dežurne službe JKP „Suboticagas“ Subotica će tog dana, kao i narednih dana biti na raspolaganju potrošačima neprekidno 24 časa. Telefoni dežurnih službi su: 024 641 211 i 0800 100 202.

Istog dana, zbog radova na vodovodnoj mreži, u istim ovim ulicama (Lošinjska, Loznička, Balkanska) doći će do prekida u vododsnabdevanju u periodu od 8 do 16 časova. Nakon uspostavljanja redovonog vodosnabdevanja, može doći do kratkotrajnih pojava zamućenja vode.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 meseci i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 2509
Povezane teme

gasovod

suboticagas

radovi na gasovodnoj mreži

gasovodna mreža

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.