Komentara: 2
Pregleda: 2839

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica

18.02.2013. u 15:04h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica

U periodu od 11. do 17. februara 2013. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se devet saobraćajnih nesreća. U šest saobraćajnih nesreća, tri osobe su zadobile teške telesne povrede i tri su lakše povređene, dok je u tri sabraćajne nesreće pričinjena samo materijalna šteta.

U toku prethodne nedelje, sprovedena je akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju usmerena na vožnju pod dejstvom alkohola i nepropisno parkiranje vozila. Podneto je 19 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 9 naloga za uplatu novčanih kazni. Zbog vožnje pod uticajem alkohola iz saobraćaja je isključeno 15 vozača, od kojih je za tri vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti. Kontrolisano je ukupno 207 vozila.

Saobraćajna policija je u saradnji sa Komunalnom inspekcijom i Komunalnom policijom sprovela akciju u kojoj je specijalnim vozilom ‘’pauk’’ uklonjeno četiri vozila zbog nepropisnog parkiranja.

Takođe, u organizaciji Evropske mreže saobraćajnih policija ''TISPOL'' u periodu od 11. do 17. februara 2013. godine sprovedena je akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu vozača autobusa i teretnih vozila. Kontrolisano je 180 vozila i sankcionisana su 22 učesnika zbog saobraćajnih prekršaja.

U toku protekle nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su 14 intervencija.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2839
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

Policija Subotica

vatrogasci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.