• Pregleda: 2550

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica

U periodu od 11. do 17. februara 2013. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se devet saobraćajnih nesreća. U šest saobraćajnih nesreća, tri osobe su zadobile teške telesne povrede i tri su lakše povređene, dok je u tri sabraćajne nesreće pričinjena samo materijalna šteta.

U toku prethodne nedelje, sprovedena je akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju usmerena na vožnju pod dejstvom alkohola i nepropisno parkiranje vozila. Podneto je 19 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 9 naloga za uplatu novčanih kazni. Zbog vožnje pod uticajem alkohola iz saobraćaja je isključeno 15 vozača, od kojih je za tri vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti. Kontrolisano je ukupno 207 vozila.

Saobraćajna policija je u saradnji sa Komunalnom inspekcijom i Komunalnom policijom sprovela akciju u kojoj je specijalnim vozilom ‘’pauk’’ uklonjeno četiri vozila zbog nepropisnog parkiranja.

Takođe, u organizaciji Evropske mreže saobraćajnih policija ''TISPOL'' u periodu od 11. do 17. februara 2013. godine sprovedena je akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na kontrolu vozača autobusa i teretnih vozila. Kontrolisano je 180 vozila i sankcionisana su 22 učesnika zbog saobraćajnih prekršaja.

U toku protekle nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su 14 intervencija.

Izvor: Policijska uprava Subotica

povezane teme

2
zabrinut Odgovori
Pauk uklonio 4 vozila? Hahahaha, bio sam u gradu, prolazio Engelsovom, i tamo je bilo mnogo vise nepropisno parkiranih automobila! Ali naravno, te automobile niko ne sme ni pogledati a kamoli pomeriti. A taman sam mislio da su poceli raditi svoj posao kad sam ih video kod ulaza u Engelsovu. Uglavnom, sve razumete, htedoh samo dodati jos nesto, SRAMOTA!
marija Odgovori
Zasto se u Brace Radic ne postavi radar? Vozi se prebrzo i nasilnicki, a mala deca prelaze put iduci u OŠSonja Marinkovic. Divlja se i nocu i remeti san stanarima. Ispred Denis picerije na trotoaru i biciklistickoj parkirani automobili, pa ne moze da se prolazi, majke sa kolicima silaze na kolovoz da bi mogle proci.
Ucinite sto mozete, hvala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.