Komentara: 1
Pregleda: 2710

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica

11.02.2013. u 11:48h
Izvor: Policijska uprava Subotica
U periodu od 4. do 10. februara 2013. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se osam saobraćajnih nesreća. U jednoj saobraćajnoj nesreći, jedna osoba je lakše povređena, dok je u sedam sabraćajnih nesreća pričinjena samo materijalna šteta.
Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica

U toku prethodne nedelje, sprovedene su dve akcije pojačane kontrole učesnika u saobraćaju. U prvoj koja je bila usmerena na prekoračenje brzine kretanja i nekorišćenje sigurnosnog pojasa, podneto je 11 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 29 naloga za uplatu novčanih kazni. Kontrolisano je ukupno 112 vozila.

U drugoj akciji, akcenat je stavljen na vožnju pod dejstvom alkohola. Podneto je 16 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je šest naloga za uplatu novčanih kazni. Zbog vožnje pod uticajem alkohola iz saobraćaja je isključeno 15 vozača, od kojih je za pet vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti. Kontrolisano je ukupno 115 vozila.

U toku protekle nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su šest intervencija.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2710
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

nedeljni izveštaj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.