Komentara: 0
Pregleda: 2364

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica

04.02.2013. u 17:42h
Izvor: RTV Yueco
U proteklih nedelju dana na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se osam saobraćajnih nesreća. U četiri saobraćajne nesreće jedna osoba je zadobila teške telesne povrede i četiri su lakše povređene, dok je u četiri sabraćajne nesreće pričinjena samo materijalna šteta.
Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica

U toku prethodne nedelje sprovedena je akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju usmerena na vožnju pod dejstvom alkohola. Podnet je 21 zahtev za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je šest naloga za uplatu novčanih kazni.

Zbog vožnje pod uticajem alkohola iz saobraćaja je isključeno 16 vozača, od kojih je za četiri vozača određena mera zadržavanja do 12 sati zbog teške ili potpune alkoholisanosti. Kontrolisano je ukupno 155 vozila.

Takođe, saobraćajna policija je u saradnji sa Komunalnom inspekcijom i Komunalnom policijom sprovela akciju u kojoj je specijalnim vozilom ‘’pauk’’ uklonjeno sedam vozila zbog nepropisnog parkiranja.

U toku protekle nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su šest intervencija.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2364
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.