• Pregleda: 3084

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica

U periodu od 15. do 20. januara 2013. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se sedam saobraćajnih nesreća. U tri saobraćajne nesreće dve osobe su zadobile teške telesne povrede i dve su lakše povređene, dok je u četiri sabraćajne nesreće pričinjena samo materijalna šteta.

U toku prethodne nedelje sprovedena je akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju usmerena na vožnju pod dejstvom alkohola. Podneto je 20 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je 22 naloga za uplatu novčanih kazni a zbog vožnje pod uticajem alkohola iz saobraćaja je isključeno 9 vozača. Kontrolisano je ukupno 212 vozila.

Takođe, saobraćajna policija je u saradnji sa Komunalnom inspekcijom i Komunalnom policijom sprovela akciju u kojoj je specijalnim vozilom ‘’pauk’’ uklonjeno 18 vozila zbog nepropisnog parkiranja.

U toku protekle nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su pet intervencija.

Izvor: Policijska uprava Subotica

povezane teme

7
Peki Odgovori
Bila dobra akcija pauka u bos ulici. Momci, trebate to svaki dan da radite a ne jednom u 5 meseci :)
Pešadinac Odgovori
Svaka čast za policiju, neka priča ko šta hoće, momci i dame su na visini zadatka. Jel zna neko kad se planira konkurs za obuku novih pripadnika policije na teritoriji Subotice?
bubi Odgovori
Lako je vikendom dizati auta iz engelsove, sto mudonje neodu neki radni dan prepodne????
Slamar Odgovori
Hoće li pojedinci ikada biti srećni? Da su otišli radnim danom, onda bi neko dobacio što nisu vikendom. Ako nisi zadovoljan samim sobom, ne leči frustracije na drugom. Živi i pusti druge da žive.
mali Odgovori
U poslednjih 3 meseca svaka pohvala za policiju ,samo mi nije jasna uloga komunalne policije manekenisu se kao i u subotu,a policija je jedino ovlascena da naredi uklanjanje auta,komunalci imaju vece plate,bolje te pare da se uloze u plate saobracajne policije i obicne koji su dan i noc na nogama
đeki Odgovori
@ mali

Mali nisi se dobro informisao koja su njihova ovlašćenja, kada to uradiš tada im komentariši rad, jer ovako izgleda da si u totalnoj informativnoj blokadi, a koliko vidim svugde daješ svoje kometare i tu se vidi da pratiš sve, a oko njih se trebaš više informisati ili imaš revolt prema njima pa udaraš po njima na sva zvona
bubi Odgovori
@slamar [*...*], verovatno matori!!! Kome smetaju u subotu posle ponoci auto u engelsovoj il kod konzula, il na autobuskoj???? To je lecenje frustacija..
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.