• Pregleda: 1839

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica

U periodu od 8. do 14. januara 2013. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se pet saobraćajnih nesreća, od kojih je u jednoj saobraćajnoj nesreći jedna osoba lakše povređena, dok je u četiri sabraćajne nesreće pričinjena samo materijalna šteta.

U toku protekle nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su 11 intervencija.

Izvor: Policijska uprava Subotica

povezane teme

1
sos Odgovori
@POLICIJSKA UPRAVA SUBOTICA;

Korektan izvestaj o bezbednosti u saobracaju,strucno i precizno prezentovano. Imao bih jedan predlog , kao stariji ucesnik u saobracaju a to je da zabranite javna politicko promotivna i ne strucna istupanja u javnim medijima nekog ''predsednika komisije za bezbednost u saobracaju'' jer smatram da nije kvalifikovan za takve istupe sto vise nerazumno saopstava ono sto ni sam ne razume.!SAOPSTENJA I VODJENJE RACUNA O REGULACIJI SAOBRACAJA TREBA DA BUDE ISKLJUCIVO U NADLEZNOSTI POLICIJSKE UPRAVE A NE NEKIH POLITICKIH KOMISIJA NA CELU SA [*...*] antelj darkom!!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.