• Pregleda: 1705

Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (24-30. novembar)

U periodu od 24. do 30. novembra 2014. godine na području Policijske uprave u Subotici dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda. U četiri saobraćajne nezgode, lakše je povređeno šest osoba i u četiri saobraćajne nezgode pričinjena je samo materijalna šteta.
Nedeljni izveštaj Policijske uprave Subotica (24-30. novembar)

U toku nedelje sprovedena je akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju usmerena na vožnju pod dejstvom alkohola. Podneto je 10 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato je osam prekršajnih naloga.

Zbog vožnje pod uticajem alkohola iz saobraćaja je isključeno 13 vozača, od kojih je za tri vozača određena mera zadržavanja zbog teške ili potpune alkoholisanosti. Kontrolisano je ukupno 162 vozila.

U toku protekle nedelje, pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Subotici imali su 12 intervencija.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Lex Télor Odgovori
Nedeljni izvestaj P.U. Subotica: Sa intenzivnom radom policija je pronasla 150 000 cigla ukradenih sa gradilista Narodno Pozoriste Nèpszinhàz. Naravno jos se traga za N.N. lice [*...*] Sa time je izvrsio nedozvoljeno uklanjanje i stavljanje u promet gradjevinskog materijala. Postoji osnovano sumlja da su pojedini politicari spremni su da se izjasne u vezi sa ne nestalim ciglama jer oni su sami i znali gde su ih poklanjali. Samo im je bio lakseda se kaze za budale iz subotice da su ukradeni. Ili im je lakse lagati jer je im laz u krvi.
pajo Odgovori
Cuj a gde su kamenja koja su bila u Ulici Sonje Marinkovic? De su kamenja i zute kocke iz Brace Radic ulice? Pa kao to kamenje nema vrednost! Voj Put je pokupio ugradio naplatio dva puta!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.