Komentara: 3
Pregleda: 4112

Nedelja promocije učenja putem kurseva u Subotici

08.06.2012. u 00:00h
Od 11. do 17. juna održaće se nedelja promocije učenja putem kurseva u Subotici, u organizaciji sajtova Kursevi.com i Subotica.com. U toku te nedelje, škole koje se bave edukacijom kroz kurseve ponudiće popust i promocije svim Subotičanima koji odluče da upišu neku obuku ili kurs u ovom periodu.
Nedelja promocije učenja putem kurseva u Subotici

Sajt subotica.com preko svog novoformiranog odeljka posvećenom formalnom i neformalnom obrazovanju, u saradnju najposećenijim srpskim sajtom specijalizovanim u oblasti neformalnog obrazovanja www.kursevi.com, nudi posetiocima dnevno održavan pregled aktuelnih ponuda kurseva i obuka iz raznih kategorija.

Odeljak se nalazi na adresi:
www.subotica.com/obrazovanje

Usavršite svoje znanje, potražite kurs jezika, računara, hobi kurs ili savladajte neku poslovnu veštinu. Ulaganje u lično znanje najbolja je investicija.


U susret nedelji promocije učenja putem kurseva organizatora iz Subotice

Tokom ove promocije (od 11. do 17. juna) posetioci, potencijalni polaznici imati će priliku da po jefitinijim cenama pohađaju preko 50 različitih kurseva stranih jezika, računara, zanata i poslovnih veština.

Otvoreni univerzitet u Subotici tokom ove nedelje omogućiće 10% popusta na sve letnje kurseve koje organizuje, škola jezika Money is coming svima koji se prijave na kurs engleskog jezika po Callan metodi omogućiće besplatno pohađanje kursa i do četiri stepena, a popuste na kurseve jezika ponudiće još i škole jezika Charing Cross, LA Oxford, College, kao i Edukativni centar ESL koji će prijavljenima omogućiti popuste između 10 i 15% za letnje, dečije, poslovne i napredne kurseve engleskog jezika. Takođe, kozmetički salon Relax-Plus, će svim polaznicima koji obuku za manikir-pedikir upišu do 17. juna, dati popust od čak 15.000 dinara.

Promociju učenja putem kurseva zajednički organizuju Infostudov sajt Kursevi.com i najposećeniji subotički sajt Subotica.com, te će svi posetioci koji u pomenutoj nedelji upišu neki od kurseva putem ova dva sajta, biti u prilici da po jeftinijim cenama unaprede svoje znanje i veštine i tako povećaju svoje šanse za pronalazak posla. Cilj akcije je da se među Subotičanima podstakne jačanje svesti o neophodnosti usavršavanja tokom celog života, kao i da im se omogući kompletna ponuda kurseva koju mogu pronaći na pomenutim sajtovima kako bi se olakšao proces izbora i upisa.

Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4112
Povezane teme
Otvoreni univerzitet Subotica money is coming škola jezika charing cross škola jezika la oxford kursevi kursevi jezika kursevi računara kursevi poslovnih veština hobi kursevi
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.