• Pregleda: 2832

Nedelja osoba sa invaliditetom

Sledeće nedelje će biti obeležena Nedelja osoba sa invaliditetom, čiji je organizator OISŠ “Žarko Zrenjanin“.
Nedelja osoba sa invaliditetom

Sledeće nedelje će biti obeležena Nedelja osoba sa invaliditetom, čiji je organizator OISŠ “Žarko Zrenjanin“.

Cilj obeležavanja je da se skrene pažnja sugrađanima da postoje osobe sa invaliditetom, koje nisu dovoljno uključene u društvo. U okviru programa, u ponedeljak će biti održana izložba, kao i šahovski turnir.

U Plavoj sali Gradske kuće, u utorak će biti održana tribina na temu „Prikazivanje osoba sa oštećenjima u medijima“. Centralna manifestacija će biti održana u sredu, u Velikoj većnici Gradske kuće. Gost večeri biće Neda Ukraden.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Ivana Radinović

povezane teme

5
sulak Odgovori
Kada ce doci cilj da povecate naknade za invaliditet sa ovim sto dajete nemoze da se kupe gume na kolicima
marija Odgovori
juce sam u komentare stavila program,i moje udruzenje ucestvuje...mogli bi postaviti?
Eva B. Odgovori
Manifestacija ce biti sadrzajna,korisna za sve nas,kako za osobe sa invaliditetom tako i za nase ostale sugradjane.OSI nisu dovoljno ukljucene u drustvene tokove.Diskriminacija nad OSI svake vrste jos uvek je vrlo prisutna. Nikada nismo bili ljudi drugoga reda , zelimo da i sire okruzenje to shvati,naravno uz nas doprinos i mogucnosti koje mozemo da pruzimo unapredjenju kvaliteta drustva.Eva B.
marija Odgovori
"Centralna manifestacija će biti održana u sredu, u Velikoj većnici Gradske kuće.".u gornjem textu .....ispravite na utorak,3.dec je centralna manifestacija.
nena Odgovori
U Subotici Osbe sa invaliditetom imaju više organizacija i udruženja nego graski parlament partija. Samo zajedno mogli bi da se izbore za poboljšanje svog ponižavajućeg položajać
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.