Komentara: 0
Pregleda: 3955

Nebojša Čolić: Odbrana pećinskog čoveka

10.01.2013. u 15:29h
Izvor: SuMedija
Predstava koja na komičan način govori o uvek aktulenim muško-ženskim odnosima igraće se 18. i 19. januara u Dečijem pozorištu.
Nebojša Čolić: Odbrana pećinskog čoveka

“Odbrana pećinskog čoveka” je predsava koja ima istoriju najdužeg pojedinačnog izvođenja na Brodveju. Subotički glumac Nebojša Čolić, koji se poslednjih desetak godina bavio likom Fike iz TV serijala “Kursadžije”, ponovo se vraća na pozorišne daske.

- Reč je o licencnoj predsavi koju sam pripremio u saradnji sa Kompanijom Teatar Mogul sa Islanda. Tetar Mogul se bavi produkcijom pozorišnih predstava u Nemačkoj, Švajcarskoj i Americi.- kaže Nebojša Čolić. – Komad je osvojio milione gledalaca širom sveta, preveden je na 16 jezika i igra se u više od 35 zemalja

Predstava je krajem decembra premijerno izvedena u Beogradu, a 18. i 19. januara od 19, 30 časova igraće se u Dečijem pozorištu u Subotici.

- Dugo sam se pripremao jer je ovo za mene veoma važan projekat – priča Nebojša Čolić. – Posle desetak godina se vraćam na pozorišnu scenu i to sa predstavom koja od glumca traži da oko sat vremena sam animira publiku.Verujem da će Subotičani dobro prihvatiti predstavu.jer govori o običnim, dnevnim odnosima između muškarca i žene na komičan, ali i veoma poučan način. Uostalom, o tome govori i mala anegdota nastala nakon jedne zatvorene probe u Subotici. Tada mi je prišao jedan prijatelj i rekao u šali da će me tužiti jer javno govorim o njegovom kranje intimnom i privatnom životu.

Predsava “Odbrana pećinskog čoveka” se igra 18. i 19. januara od 19,30 časova u Dečijem pozorištu. Ulaznice se od 12. januara mogu kupiti u knjižari “Plato”.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3955
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.