Komentara: 18
Pregleda: 16105

Navijači zamerili Despotoviću zbog majice druge navijačke grupe

28.11.2012. u 20:10h
Izvor: Mondo
Navijači Spartaka, grupa "Marinci", posetila je danas redovan trening kluba kako bi kritikovali mladog napadača Đorđa Despotovića zbog navijačke majice Delija koju je nosio u televizijskoj emisiji SOS kanala.
Navijači zamerili Despotoviću zbog majice druge navijačke grupe

Navijačke strasti u Srbiji su odavno prevazišle svaku meru. Naravno, navijači, koji plaćaju kartu, mogu da iskažu svoje mišljenje tokom utakmica, da viču, negoduju ili da podržavaju. I da se sve zadrži u tim okvirima.

Ponekad se, međutim, izađe iz tih okvira. Tako nešto dogodilo se u Subotici, tokom treninga fudbalera Spartaka u utorak.

Grupa navjača Spartaka došla je na trening da se verbalno obračuna sa mladim napadačem Đorđem Despotovićem, a povod je bila majica koju je javno nosio. Nije reč o bilo kakvoj majici, niti su navijači Spartaka bili u ulozi "modnih policajaca", već o navijačkoj majici. Drugog kluba.

Gostujući nedavno na SOS Kanalu, u emisiji "Total soccer", Despotović je došao u majici navijača Crvene zvezde, odnosno Delija. Još tokom emisije voditelj Nebojša Petrović upitao je Despotovića da li, možda, očekuje probleme zbog toga od navijača Spartaka, a fudbaler je odgovorio odrečno.

Navijači zamerili Despotoviću zbog majice druge navijačke grupe

Ali, problemi su se dogodili.

Navijači Spartaka su došli na trening ekipe sa ciljem da Despotovića, koji je u Suboticu došao upravo iz Crvene zvezde, kritikuju zbog njegovog čina.

MONDU je u klubu rečeno da je sve prošlo bez ikakvih incidenata, da su navijači iskazali svoje mišljenje i kritiku i da se sve završilo na tome.

Kako nezvanično saznajemo sa srpskog navijačkog foruma Despotoviću je ukazano od strane navijača da je ukaljao ime kluba, uvredio svoje navijače i igrače i da mora javno u svim medijima da se izvini za svoj nepromišljen potez. Sa istog foruma saznajemo da su navodno navijači zbog ovog poteza  poručili Despotoviću da je on svoje završio u klubu i poručeno mu je da ne izlazi u grad dok god je u Subotici jer se neće provesti dobro.

Trener Sparatak Petar Kurćubić rekao je grupi navijača da je Despotovićev postupak nepromišljen, ali im je i skrenuo pažnju na to da se prisete Despotovićevih golova u dresu Spartaka i da više razmišljaju o tome nego o majicama i sličnim stvarima.

Despotović je ove sezone dao šest golova za Spartak, od toga jedan, vrlo efektan, Crvenoj zvezdi u ubedljivoj pobedi svog tima od 3:0.

Prema rečima ljudi iz kluba, današnji trening je proketao bez ikakvih problema i svi su skoncetrisani na derbi meč protiv Partizana u subotu, što će biti i poslednja utakmica u jesenjoj polusezoni.

Izvor: Mondo
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 18
Pregleda: 16105

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Stadion Spartak

spartak zlatibor voda

marinci

navijači spartaka

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.