Komentara: 1
Pregleda: 1802

Natovareni kamioni uništavaju kuće na Paliću

06.07.2010. u 15:34h
Izvor: RTV Yueco
<p>Stanovnici ulica Prežihova Voranca i Lopudske ne mogu da žive od buke i pra&scaron;ine koju stvaraju kamioni koji prevoze pesak na gradili&scaron;te severnog kraka Koridora 10.</p>
Natovareni kamioni uništavaju kuće na Paliću

Stanovnici kažu da je uklonjen je saobraćajni znak obaveštenja da ulicom ne mogu da saobraćaju vozila teža od 12 tona i da kamioni koji svakodnevno prolaze su teži od 50 tona i oštećuju im kuće i tek nedavno izgrađeni put.

U Mesnoj zajednici "Palić" tvrde da su sa izvođačem imali dogovor da ne rade posle 18 časova i nedeljom i da izvođač ništa nije ispunio od dogovorenog. Stanovnici pomenutih ulica tvrde da su im kuće popucale i da dnevno ima oko 2000 prolazaka kamiona natovarenih peskom.U ulici nema trotoara i deca, kao i sami meštani kreću se kolovozom. U Mesnoj zajednici "Palić" kažu da su upoznati sa problemom i da izvođač radova nije ispoštovao ništa od dogovora.

Izgradnja severnog kraka Koridora 10 je prioritet, ali bi trebalo da se vodi i računa o građanima, kažu u mesnoj zajednici. U mesnoj zajednici objašnjavaju da su se žalili lokalnoj samoupravi na problem i da su na lice mesta izašli samo predstavnici Direkcije za izgradnju grada.Sva šteta koja nastane trebalo bi da se nadoknadi građanima od strane izvođača radova.Malo ko od građana veruje da će to biti i urađeno.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1802
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.