Komentara: 30
Pregleda: 5193
Foto

Nastavljena akcija oslikavanja kablovskih ormara

15.05.2022. u 12:00h
Izvor: Subotica.com
Akcija oslikavanja kablovskih ormara, koju realizuje organizacija "IT Subotica 2030", nastavljena je u subotu kada su ulepšana još četiri ormara u centru grada.
Nastavljena akcija oslikavanja kablovskih ormara

Potpuno novi izgled, ove subote, dobili su kablovski ormari u Parku Ferenca Rajhla, na korzou, Trgu republike i u Ulici Đure Đakovića. Plan je da do kraja meseca bude oslikano više od dvadeset ormara.

- Nakon prve akcije dobili smo ogromnu podršku građana preko društvenih mreža, ali i lično. To nam je najveća satisfakcija i ohrabrenje da nastavimo. Imamo ambicije da, u skladu sa našim mogućnostima, oslikavamo i veće trafo stanice, kao i zidne površine koje su dotrajale i u lošem stanju- kaže FIlip Budanović iz organizacije "IT Subotica 2030".

Nastavljena akcija oslikavanja kablovskih ormara

Organizatori i inicijatori akcije podsećaju da se ona sprovodi u saradnji sa Gradom i Međuopštinskim zavodom za zaštitu spomenika kulture.

U realizaciji nam pomažu umetnici Jelena Grujičić, Miroslav Lazendić, Bojan Kmezić i Dejan Stojšić. Oslikavanje ormara radimo svake subote u maju.

Izvor: Subotica.com
Čišćenje i oslikavanje ormara elektro i komunikacionih mreža Čišćenje i oslikavanje ormara elektro i komunikacionih mreža Čišćenje i oslikavanje ormara elektro i komunikacionih mreža Čišćenje i oslikavanje ormara elektro i komunikacionih mreža Čišćenje i oslikavanje ormara elektro i komunikacionih mreža Čišćenje i oslikavanje ormara elektro i komunikacionih mreža Čišćenje i oslikavanje ormara elektro i komunikacionih mreža Čišćenje i oslikavanje ormara elektro i komunikacionih mreža
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 30
Pregleda: 5193
Povezane teme

uređenje javnih površina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.