Komentara: 12
Pregleda: 7000
Foto

Nastavlja se proslava Dana grada, večeras koncert Ace Pejovića

01.09.2021. u 10:25h
Izvor: Subotica.com
Nastavlja se proslava Dana grada, večeras koncert Ace Pejovića

Proslava Dana Subotica, čiji je zvaničan program počeo 28. avgusta, nastavlja se danas bogatim programom koji će početi podizanjem zastave ispred svečanog ulaza u Gradsku kuću (9h), zatim svečanom sednicom gradske Skupštine, što možete pratiti putem našeg sajta od 10 časova.

Gradski muzej od 10 časova prirediće prezentaciju projekta "Pogled u prošlost" i prikazom eksponata nedelje. Ovom prilikom premijerno će biti prikazan "Šešir Oskara Vojnića", koji će biti postavljen u izlogu, pored glavnog ulaza u Gradski muzej.

Zoo vrt na paliću od 10 do  19 časova na svaka dva sata imaće program hranjenja i prezentacije životinja (10h foka, 12h mrki medved, 14h majmuni na ostrvu, 16h eland antilope,18h kozice i 19h alpake i magarci)

Za kraj dana, zabavni program - koncert Ace Pejovića na Gradskom trgu, koji počinje u 21 čas, trajaće dva časa, a po završetku planiran je vatromet u centru grada. Za sada nema promene lokacije održavanja koncerta.

Nastavlja se proslava Dana grada, večeras koncert Ace PejovićaPodsetimo, sinoć je na Trgu održan fantastičan koncert Subotičkog simfonijskog orkestra uz učešće svetski poznatog tenora Bele Mavraka, koji ste mogli da pratite uživo i na našoj Fejsbuk stranici, a atmosferu iz srca Subotice pokušali smo da vam prenesemo kroz fotografije koje možete da vidite u povezanom albumu.

Izvor: Subotica.com
Koncert Subotičkog simfonijskog orkestra Koncert Subotičkog simfonijskog orkestra Koncert Subotičkog simfonijskog orkestra Koncert Subotičkog simfonijskog orkestra Koncert Subotičkog simfonijskog orkestra Koncert Subotičkog simfonijskog orkestra Koncert Subotičkog simfonijskog orkestra Koncert Subotičkog simfonijskog orkestra
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 7000
Povezane teme

dan grada

proslava dana subotice

proslava dana grada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.