Komentara: 6
Pregleda: 5555

Nastavak radova na Gradskom bazenu

18.01.2011. u 18:12h
Izvor: RTV Yueco
Nastavak radova na Gradskom bazenu

Kao što je obećano Vlada Republike Srbije je danas 18.01.2011.g. izvršila uplatu sredstava za nastavak radova na izgradnji Gradskog bazena u Dudovoj šumi u iznosu od 54.762.381,00 dinara.Vlada Republike Srbije je sredstva po Ugovoru broj: 4902/2011 prebacila izvođaču radova preduzeću «Dijagonala» Novi Sad. Sa ovim sredstvima izvršiće se radovi na iskopu srednjeg i velikog bazena (mali bazen je već urađen) kao i betonsko izlivanje. Nakon toga sledi krovno pokrivanje i radovi na građevinskom zatvaranju bazena.

Ono što raduje je činjenica da je obezbeđen kontinuitet u prilivu sredstava tako da će odmah po završetku radova na izgradnji bazena u ovoj fazi Vlada Republike Srbije odmah transferisati nova finansijska sredstva kako bi se radovi nesmetano i bez prekida odvijali. Ukupan iznos sredstava potreban za završetak izgradnje gradskog bazena je 590.000.000,00 dinara.Po najavama meterologa početkom februara se očekuje još jedan hladni talas a radovi počinju odmah nakon toga.Na ovaj način otpočelo se sa realizacijom ugovora koji je nedavno potpisan u Subotici u prisustvu Mlađana Dinkića ministra ekonomije i regionalnog razvoja, Olivera Dulića ministra ekologije i prostornog planiranja i gradonačelnika Subotice Saše Vučinića.

Gradski bazen u Subotici - Plan budućeg izgleda

Pozicija gradsko bazena u Subotici

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 3 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 5555
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.