Komentara: 4
Pregleda: 3171

Naselile se sove na Radijalac

01.06.2012. u 16:36h
Izvor: RTV Yueco
Povodom Svetskog dana ekologije 5.juna, lokalna samouprava je i ove godine pripremila zanimljiv program. Od ponedeljaka do subote biće upriličene iuložbe fotografija, okrugli stolovi, tradicionalna “Ekološka ulica”, a biće i raspisan konkurs za mesne zajednice. Pored toga, na Radijalcu biće postavljena edukativna tabla sa naznakon da su se naselile sove.
Naselile se sove na Radijalac

U samom gradskom jezgru nastanila se ugrožena vrsta sova. Kako bi građani bili upoznati sa novim stanovnicima biće postavljana edukativne table sa podacima o vrsti sova i značaju.

Grad je pripremio specijalan program Svetskog dana životne sredine 5. juna. Treću godinu za redom Subotičani će da uzmu učešće u akciji “Veliko spremanje Subotice”.

U utorak će biti održana manifestacija pod nazivom “Ekološka ulica” od 18 do 20 časova. Biće to prilika da se predstavi lokalna samouprava, javna i komunalna preduzeća, obrazovne i zdravstvene ustanove, sportska društva i drugi čija je oblast vezana za zaštitu i unapređenje životne sredine. Posetioci će uz igre, radionice, umetnički i zabavni program moći da se bave aktuelnim temama iz životne sredine.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3171
Povezane teme

ekološka ulica

radijalac

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.