Komentara: 91
Pregleda: 33314

Napali i vezali apotekarku kod Autobuske stanice

05.11.2021. u 13:11h > 15:51
Izvor: Subotica.com
Za sada nepoznati počinioci, za koje se sumnja da su migranti, upali su juče nešto pre 15 časova u apoteku u blizini Autobuske stanice, napali i vezali zaposlenu apotekarku i ostavili je zaključanu. Posle dvadesetak minuta uspela je da privuče pažnju prolaznika, kada je i pozvana policija.
Napali i vezali apotekarku kod Autobuske stanice

Ženu je pukom srećom primetila jedna sugrađanka, koja je pozvala policiju. Subotička policija je vrlo brzo stigla na lice mesta i oslobodila zaposlenu, koja je bila uplašena i u šoku zbog svega što se dogodilo.Kako se sve izdešavalo, javnost je upoznala Subotičanka koja je ceo događaj opisala u objavi, koja se vrlo brzo proširila na društvenim mrežama.

- Idem ulicom i na ćošku preko puta glavne autobuske stanice ima apoteka, i nešto lupa, neka devojka izbezumljena gleda i počinje panika, kao pomozite, pomozite, zatvorena je, rekoh ko šta, ono migranti upali u apoteku, vezali i zaključali devojku koja radi u istoj. Stakla zatamnjena i ne vidi se, ona se bukvalno baca jadna da je neko čuje... Nazovem policiju koja dolazi rekordno brzo, nastaje pometnja, i setim se, pošto sam radila u tom objektu da ima teretni ulaz, pa su je tako oslobodili - objavila je naša sugrađanka.

Napali i vezali apotekarku kod Autobuske staniceKako saznaje RTS, radnica apoteke im nije izdala lek (lyrica) jer nisu imali recept. Osobe su potom napustile objekat i za nekoliko minuta su se vratili i pritom oborili na pod radnicu apoteke.

U Policijskoj upravi Subotica su nam potvrdili da se ovaj događaj desio i da intenzivno rade na rasvetljavanju slučaja.

U rasvetljavanje slučaja uključeno je i Osnovno javno tužilaštvo u Subotici.

- Trenutno je to nama nepoznat izvršilac, ili izvršioci, radimo na predmetu u saradnji sa Policijskom upravom u Subotici - kazali su iz OJT.

Napali i vezali apotekarku kod Autobuske staniceU "Cvejić" apoteci kažu za RTS da migranti redovno traže lekove protiv anksioznih poremećaja i stanja uznemirenosti i da su njihovi zaposleni pod stalnim pritiskom da im te lekove izdaju iako za to nemaju medicinsku dokumentaciju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 91
Pregleda: 33314

Povezana vest

Povezane teme

Policijska uprava Subotica

subotička policija

napad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.