Komentara: 20
Pregleda: 10255

Napadnuti fudbaleri "Spartak Zlatibor Vode"

07.04.2011. u 17:03h
Izvor: Mondo
Nepoznate osobe pretukle dvojicu fudbalera Spartaka u sredu uveče u Subotici. Predsednik kluba sumnja na navijače Partizana.
Napadnuti fudbaleri "Spartak Zlatibor Vode"
Dvojica fudbalera Spartak Zlatibor vode Nemanja Nikolić i reprezentativac Marko Mirić pretučeni su u sredu uveče (u 3h ujutro) u Subotici, potvrdio je za MONDO predsednik kluba Dragan Simović.

On je rekao da obojica imaju teške povrede i da imaju po nekoliko kopči, ali nije mogao da kaže nešto više detalja o povredama i u kakvom su trenutno stanju.

"Dobio sam informaciju pre pola sata da su njih dvojica pretučeni sinoć u jednom subotičkom kafiću. To su uradili navijači Partizana. Nikolića, koji je bivši igrač Crvene zvezde, izvukli su iz kafića i njih destorica su ga tukli", kaže Simović.

Upitan kako je siguran da su to uradili navijači Partizana i da li je to osnovana pretpostavka, Simović je odgovorio: "Pa, svi kažu da su to navijači Partizana! Ko bi drugi to uradio!? Sto posto su to oni, nema ko drugi".

Kao i u mnogim slučajevima do sada, treba biti oprezan sa donošenjem zaključaka. Kao, recimo, prilikom nedavnog incidenta sa fudbalerima Partizana Prinsom Tejgom i Dominikom Adijom, kada se u prvi mah posumnjalo da su ih u jednom novobeogradskom kafiću vređali i napali navijači Crvene zvezde, pa se ispostavilo da to nije tačno.

Tako i sada. Dok istraga ne pokaže ko je napao i povredio, imenom i prezimenom, fudbalere Spartaka ne treba izvlačiti zaključke.

Pogotovo što u nedelju Spartak i Partizan igraju važan prvenstveni meč upravo u Subotici.

Zvanično saopštenje FK "Spartak Zlatibor Voda"
Izvor: Mondo
Postavljeno pre 13 godina i 2 nedelje
Komentara: 20
Pregleda: 10255
Povezane teme

subotička policija

fudbalski klub spartak

jelen super liga

fudbalski klub partizan

fudbalski klub crvena zvezda

incident

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.