Komentara: 30
Pregleda: 10871

Napadnuta trudnica

04.06.2012. u 19:30h
Izvor: Magyar Szó
U Subotici, na groblju na Senćanskom putu, četvorica nepoznatih muškaraca napala su u subotu ženu u šestom mesecu trudnoće, šutirajući je u stomak, nakon što su pokušali da je opljačkaju. Trudnica, koja je želela da ostane anonimna, rekla je za „Mađar so“ da je kroz groblje prolazila gurajući ispred sebe kolica sa jednogodišnjim detetom, kada su ispred nje iskočili napadači i pokušali da joj otmu tašnu.
Napadnuta trudnica

Kada je jedan od njih, obučen u crvenu trenerku, posegnuo za mojom tašnom, ja sam ga udarila, na šta me je on šutnuo u stomak. I drugi napadač je pokušao da otme tašnu, ali sam i njega udarila, a on je tada prevrnuo dečja kolica u kojima je sedela moja kći, pa me je i on šutnuo u stomak. Imala sam takve grčeve da više nisam mogla da ustanem, pa sam dopuzala do kćeri da je podignem jer je jako plakala i dok sam se okrenula – napadači su već pobegli – rekla je napadnuta žena.

Prema njenim rečima, policija je nakon prijave izašla na lice mesta i blokirala okolinu, ali nije našla osumnjičene, a pozvala je i hitnu pomoć koja ju je odvezla u bolnicu gde se, srećom ispostavilo da napad nije imao težih posledica.

Sagovornica „Mađar so“-a je dodala i da je već i ranije bilo više napada, od kada u tom kraju borave ilegalni migranti i da se u ljude uvukao strah.

Izvor: Magyar Szó
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 30
Pregleda: 10871
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.