Komentara: 4
Pregleda: 17383

Napadnut zaposleni u Crkvenoj opštini, napadač uhapšen

15.06.2020. u 13:31h > 16.06.2020. u 16:32h
Izvor: Subotica.com
Tokom prepodneva u zgradi Crkvene opštine u Subotici desio se napad na zaposlenu osobu u toj ustanovi. Napadač (1978) je vrlo brzo uhapšen, a povređeni 74-godišnjak je sa povredama opasnim po život prebačen u subotičku Bolnicu, ali po poslednjim informacijama stanje mu stabilno.
Napadnut zaposleni u Crkvenoj opštini, napadač uhapšen

Kako nezvanično saznajemo zbog napada oštrim predmetom i nanošenja telesnih povreda tokom prepodneva uhapšen je M.K. (42) iz Subotice.

Muškarac se sumnjiči da je danas oko 10 časova u kancelariji parohije, subotičke Crkvene opštine, napao P.K. (74) koji je zaposlen u toj ustanovi, koja se nalazi u dvorišu Pravoslavne crkve Vaznesenja Gospodnjeg.

Napadač je vrlo brzo uhapšen, a žrtva napada je vozilom Hitne pomoći prebačena na urgentno odeljenje subotičke bolnice. Nezvanično saznajemo da je u pitanju sin osobe koja je napadnuta.

Napadnut zaposleni u Crkvenoj opštini, napadač uhapšenSa lica mesta saznajemo, po rečima očevidaca, M.K. je sasvim mirno ušao u kancelariju, ali sa oštrim predmetima za koje se po prvim informacijama sumnja da su noževi, i napao zaposlenog u Crkvenoj opštini, dok je u kancelariji pored boravio sveštenik Dragan Stokin, starešina hrama.

Povređeni muškarac je sa teškim povredama prebačen u bolnicu, a iz ove zdravstvene ustanove su nam potvrdili da je 74-godišnjak zbrinut na odeljenju hirurgije, i da nije životno ugrožen.

Napadač je optužen za pokušaj ubistva, a na prvom saslušanjem pred sudijom i zamenikom višeg javnog tužioca priznao je krivično delo.

Napadnut zaposleni u Crkvenoj opštini, napadač uhapšen

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 9 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 17383
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.