Komentara: 0
Pregleda: 1173

Najveći problemi na izgradnji Koridora X rešeni?

13.10.2010. u 14:21h
Izvor: RTV Yueco
Najveći problemi na izgradnji Koridora X rešeni?

Najveći problemi izvođača radova koji grade autoput na severnom kraku Koridora 10, od Novog Sada do Horgoša i Kelebije, su rešeni ili su na dobrom putu da budu otklonjeni, objavljeno je na sajtu Ministarstva za infrastrukturu.

"Jednoglasno je ocenjeno da su, za samo nekoliko dana od nedavnog upozorenja izvođačima da se u poslednjih mesec dana slabije radi i da su tako ugroženi dogovoreni rokovi, rešeni ili na dobrom putu da se reše najveći problemi koje su izvođači isticali", navedeno je na sajtu. Najveći problemi na koje su izvođači ukazivali su mali broj raspoloživih kamiona za prevoz materijala, nedovoljan broj železničkih vagona i lokomotiva, otežana nabavka nafte i bitumena.

Ministar Milutin Mrkonjić je u subotu ponovo kontrolisao izvođenje radova na severnom kraku Koridora 10 od novosadske obilaznice do Horgoša.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1173
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.