Komentara: 10
Pregleda: 17569

Najveće studentsko odmaralište u regionu na Paliću: Raj za mlade na 4,5 hektara

22.11.2016. u 01:07h
Izvor: Blic
Studentsko odmaralište na Paliću sa 420 ležajeva biće završeno iduće godine.
Najveće studentsko odmaralište u regionu na Paliću: Raj za mlade na 4,5 hektara

Odmaralište na Paliću koje se gradi od 2014. biće pored Avale i Zlatibora, treća destinacija u Srbiji za boravak studenata iz regiona. Kompleks se radi u pet faza i koštaće oko 500 miliona dinara. Projektom su, između ostalog, predviđeni olimpijski bazen i kongresne sale, a odmaralište bi trebalo da postane centar za letnje kampove i okupljanje mladih iz cele Evrope .

Naselja se nalazi između Palićkog i Krvavog jezera i prostire se na 4,5 hektara. U toku su radovi u okviru druge faze koje izvodi "Tončev gradnja" iz Surdulice i za koje je završetak predviđen do 7. decembra, ali radovi kasne oko mesec i po dana.

- Do sada je uloženo je 250 miliona dinara, a sa završetkom druge faze ukupna vrednost investicije biće oko 300 miliona dinara - kažu za "Blic" u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja koje finansira radove.

Izvor: Blic
Radovi na izgradnji studentskog odmarališta Radovi na izgradnji studentskog odmarališta Radovi na izgradnji studentskog odmarališta Radovi na izgradnji studentskog odmarališta Radovi na izgradnji studentskog odmarališta Radovi na izgradnji studentskog odmarališta Radovi na izgradnji studentskog odmarališta Radovi na izgradnji studentskog odmarališta
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 17569
Povezane teme

studentsko odmaralište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.