• Pregleda: 3872

Najbolji gradonačelnik u Vojvodini?

Najbolji gradonačelnik u Vojvodini?

Pokrajinski sekretar za medjuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Tomislav Stantić kaže da je za sada malo prijavljenih u akciji za izbor najboljeg gradonačelnika Vojvodine. Svim opštinama i gradovima u pokrajini poslati su upitnici, ali izgleda da nisu sve lokalne samouprave spremne da popune upitnike.

Gradonačelnik Subotice je medju prvim prijavljenima, kaže Stantić, i dodaje da za njega ovo takmičenje pokazuje do koje mere su gradonačelnici i gradske uprave spremne da otvoreno govore o svom radu.

Stantić se nada da će do kraja godine biti više prijavljenih. U saradnji sa nevladinim sektorom i medijima biće izabran gradonačelnik koji je najviše učinio za svoju zajednicu

Izvor: Radio Subotica

povezane teme

11
boki Odgovori
Gospodine Tomislave Stanticu valjda gradjani treba da odgovore na pitanje ko je najbolji gradonacelnik u Vojvodini, Srbiji ili bilo gde a ne vi i oni sami. Bas me interesuje kako ce nas gradonacelnik da popuni upitnik i koje su to nevladine organizacije i mediji koji odlucuju u ime naroda. Sramota, trosite nase pare za gluposti, ustari samo to i znate.
Zoran Odgovori
...biće izabran gradonačelnik koji je najviše učinio za svoju zajednicu... ajde sad razmislite pa recite šta je naš gradočalnik uradio za nas, obične gradjane, bilo šta? Ne pratim baš nešto redovno politiku i lokalne vesti, ali meni ništa ne pada na pamet.
CIRINELA Odgovori
Ista meta , istao odstojanje. kakva razlika između sadašnjeg doba i onog Miloševićevog. Nikakva. Onda su se pred moralnim sunovratom dodeljivali titule menađžer godine da bi već naredne godine taj isti menađžer bio do grla u kriminalnim radnjama kojim je upropastio firmu. Ko treba da ga predloži i šta je to što je učinio za dobrobit građana grada? Veči broj radnih mesta? Bolji život građana grada? Živi li se od fontana, šetališta, bazena, platoa ..... Ili treba da bude "najbolji gradonačelnik" jer je ovog leta pokrpao sve rupe u gradu ili što su njegovi utuikli 500 000 evra za Plato koji ni do dana današnjeg nije gotov, košta građane ko Sv. Petar i ko zna koliko će još koštati. Za poklonjena zemljišta? Na milione poklonjenih bespovratnih sredstava iz fonda za zapošljavanje? Za ostale pljačke u gradu a koje je dozvolio i koje su u njegovoj režiji da i ne pominjem. Kabinert mu se oglašava samo kad su u pitanju rupe, kontejneri, psi lutalice, pregorele sijalice a kad je kriminal u pitanju na kojima smo ukazivali ćutao je ko zaliven. Ovo je propali grad i sve dok se ne nađe gradonačelnik kojem će na prvo mestu biti građanin ovog grada, njegov ekonomska egzistencija , od ovog grada neće biti ništa. Biće i ostati mrtav grad.
Sanda Odgovori
Pre svega, a koja je svrha ove akcije ?! Osim toga, očigledno je da je akcija totalno propala jer je najavljena još u januaru ove godine i sam je Tomo rekao da se očekuje završetak akcije krajem leta i proglašenje pobednika, a evo sada je novembar mesec a on se žali da je malo prijavljenih kandidata ?!?!?! Da me izvinite ali ovde Tomo sam sebi skače u usta, a to je karakteristika svih domaćih političara, da samo palamude radi lične promocije a ništa konkretno nisu u stanju uraditi !!! http://www.youtube.com/watch?v=y8zCn95mDoE
BAĆO Odgovori
BRAVO,BRAVO, sami sebe biraju.Još će Saša biti najbolji!
Setite se samo kako su žuti izabrali onog Kneževića iz Zrenjanina za najboljeg u Srbiji, a posle samo godinu dana ti isti su ga proglasili najvećim kriminalcem i nesposobnim čovekom.I u zatvor ga stavili.
Ovo će biti slično,samo da prođu izbori
gogovs Odgovori
Cirinela jako lepo receno ali zaista!
Ceca Odgovori
Sanda, ista si kao i Saša Vučinić - ništa nisi skontala ! O ovoj akciji biranja najboljeg gradonačelnika u Vojvodini, koju je izmislio Tomislav Stantić iz G17+, nigde drugde se i ne govori osim u Subotici, pa je jasno da je to sve samo buva koju je Tomo pustio baš namerno u Subotici, a na tu udicu se odma prvi upecao Saša Vučinić, misleći o sebi da je najbolji i da je zaslužio tu titulu, koji je time dokazao koliko visoko mišljenje ima o samome sebi, dok za razliku od njega, ni jednom drugom gradonačelniku nije palo ni na kraj pameti da se blamira sa tim Tominim takmičenjem. Od čega se pametan stidi sa time se glup diči !
Sanda Odgovori
Pazi stvarno, ona slika uz ovu vest baš lepo ilustruje našeg gradonačelnika. A inače se po čaršiji o njemu priča da odbrojava zadnje dane u gradskoj kući i da je već rešeno da ga uklone iz fotelje oni koji su ga tamo i postavili, a da je Oliver Dulić već u niskom startu da je zauzme i popravi rejting DS koji je uprskao Sale i da doprinese što boljim izbornim rezultatima jer su se utrtali od moguće pobede SVM u lokalu.
blue Odgovori
Ma kakav Oliver Dulic, zna se da ce Ivanisevic biti. Sanda nemas dobre info.
mima Odgovori
Cirinela i Sanda su sve rekle. Ako Ivanisevic bude gradonacelnik,ja se selim. Ja bih volela nekog postenog,naseg,borca pravog za svoj grad a ne za svoj dzep. Znaci ja sam idealista u zabludi i to teskoj.
Goran Odgovori
Dok god budu politicari na vlasti, bilo kakvoj, nema nama napretka! Jer svaki politicar mora prvo da se nakrade za sebe pa tek onda za svoje bliznje, tako da narod nikada ne moze da dodje na red od politicara!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.