• Pregleda: 1846

Najbolji gradonačelnik u pokrajini

Najbolji gradonačelnik u pokrajini

Potpredsednik Vlade Vojvodine i pokrajinski sekretar za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu dr Tomislav Stantić podsetio je na jedinstvenu akciju biranja najboljeg gradonačelnika ili gradonačelnice u Vojvodini, za koju je tokom prošle godine raspisan oglas, a ovih dana su poslati i upitnici sa više od pedeset pitanja, koja su iz domena zakonskih nadležnosti lokalnih samouprava.

Takav izbor ima promotivni karakter, a ideja je da istaknemo značaj lokalnih samouprava, koje su nakon 20 godina podređenog položaja, ponovo dobile mogućnost da preuzmu odgovornost za svoj rad, objasnio je dr Stantić. Iskustvo na terenu govori o nejednakoj razvijenosti opština, pa će takmičarski duh, prema njegovim rečima, podstaći one najbolje za brži razvoj Vojvodine u narednim godinama, gde se očekuje mnogo izazova. Konačan izbor se očekuje za nekoliko meseci.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

6
roach Odgovori
haha Vucinic ce biti prvi od nazad.
CIRINELA Odgovori
Poznate su nam te nagrade. jedan od njih je bio proglašen za privrednika godine u Srbiji a već sledeće godine mu je preduzeće otišlo u stečaj. Kad bi opštine mogle da idu u stečaj, kad im nebi dozvoljavali da se nenormalno zadužuju na račun građana rzo bi mi ku**om o ledinu ali uvek je bilo i biće da se drugi ku**če našim novcem i zadužuju na naš račun.
hooker Odgovori
dajte i nama upitnike..))))
Sasa Odgovori
Ne znam šta je smešnije ova nazovi je akcija ili Subotica u tom kontekstu.
Pajo Bencik Odgovori
E bas bi volio znat na kom ce mistu ovaj nas talenat zavrsit!!!???
stormwatch Odgovori
Ne znam sto se uopste bakcemo sa ovakvim akcijama? Da li vi vidite je to akcija za najboljeg "gradonačelnika"? Kada naprave akciju "biramo najboljeg selonačelnika" onda mozemo da se aktiviramo, mada imacemo ljutu konkurenciju...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.