Komentara: 6
Pregleda: 2532

Najbolji gradonačelnik u pokrajini

07.09.2011. u 12:44h
Izvor: RTV Yueco
Najbolji gradonačelnik u pokrajini

Potpredsednik Vlade Vojvodine i pokrajinski sekretar za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu dr Tomislav Stantić podsetio je na jedinstvenu akciju biranja najboljeg gradonačelnika ili gradonačelnice u Vojvodini, za koju je tokom prošle godine raspisan oglas, a ovih dana su poslati i upitnici sa više od pedeset pitanja, koja su iz domena zakonskih nadležnosti lokalnih samouprava.

Takav izbor ima promotivni karakter, a ideja je da istaknemo značaj lokalnih samouprava, koje su nakon 20 godina podređenog položaja, ponovo dobile mogućnost da preuzmu odgovornost za svoj rad, objasnio je dr Stantić. Iskustvo na terenu govori o nejednakoj razvijenosti opština, pa će takmičarski duh, prema njegovim rečima, podstaći one najbolje za brži razvoj Vojvodine u narednim godinama, gde se očekuje mnogo izazova. Konačan izbor se očekuje za nekoliko meseci.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 2532
Povezane teme

izbor gradonačelnika

najbolji gradonačelnik vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.