Komentara: 9
Pregleda: 4390

Najavljeni „Dani suncokreta“

02.04.2014. u 17:19h
Izvor: subotica.rs
U organizaciji Hotela 'Galerija', 27. septembra 2014. godine biće održani 'Dani suncokreta'. Grad Subotica će podržati ovu manifestaciju, rekao je, na današnjoj pres-konferenciji u Medija-centru Gradske kuće, pomoćnik gradonačelnika Ljuben Hristov.
Najavljeni „Dani suncokreta“

Vlasnik Hotela „Galerija“, Rudolf Valter, pozvao je Subotičane da se priključe manifestaciji, ali i da oplemene prostor u kojem žive tako što će zasaditi semenke suncokreta koje sa uputstvom za sađenje mogu da preuzmu u objektima „Lurdi” marketa ili u restoranima u atrijumu Hotela „Galerija”.

„Dani suncokreta“ zamišljeni su kao manifestacija takmičarskog karaktera na kojoj će po tri prvoplasirana takmičara sa najvišim suncokretima i suncokretima sa najvećim glavama biti nagrađeni.

Organizatori su preporučili roditeljima da dovedu decu na manifestaciju, jer će se i za njih organizovati takmičenja za najlepši kostim i najlepši crtež suncokreta. Nagrađeno će biti troje najbolje maskiranih u kreativne kostime napravljene u obliku voća i povrća, kao i troje dece predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, podeljeni u grupe do šest i od šest do 14 godina, za najlepši crtež suncokreta ili polja suncokreta.

Na „Danima suncokreta” nadmetaće se i penzioneri. Za njih će se organizovati takmičenje za najlepše ispečen hleb sa semenkama suncokreta.

Izvor: subotica.rs
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 4390
Povezane teme

hotel galleria

rudolf valter

dani suncokreta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.