Komentara: 0
Pregleda: 1897

Najava sportskih dešavanja za vikend

17.04.2010. u 11:39h
Izvor: RTV Yueco
Najava sportskih dešavanja za vikend

Odbojkaši Spartaka u utakmici 17. kola druge savezne lige, sutra od 18 časova u Hali sportova igraju sa ekipom Petrovaradina. Dobrom igrom ove takmičarske sezone igrači Spartaka dva kola pre kraja prvenstva obezbedili su naslov prvaka, ujedno i plasman u viši rang takmičenja.

U nedelju, 18. aprila 2010. godine u 16 časova na stadionu Bačka u Subotici odigraće se prvenstvena fudbalska utakmica Vojvođanske fudbalske lige Istok između ekipa FK Bačka i FK Sloboda iz Novih kozaraca. Komesar za bezbednost Vojvođanske fudbalske lige Istok proglasio je ovu utakmicu utakmicom povećanog rizika.

Skrećemo pažnju posetiocima ovog događaja da je unošenje, kao i upotreba alkohola i pirotehničkih sredstava zabranjeno, te da će svako izazivanje nereda na stadionu i okolini, koje može ugroziti bezbednost prisutnih, biti sankcionisano.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 1897
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.