Komentara: 0
Pregleda: 1442

Najava sportskih dešavanja za vikend

21.01.2022. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
Još uvek brojni sportisti bruse formu za nastvak sezona, ali neki su već započeli svoja takmičenja - među njima su svakako nadmetanja pod obručima.
Najava sportskih dešavanja za vikend

KOŠARKA

Pred seniorima Spartaka je poslednji meč regularnog dela šampionata, koji će izvesno završiti na prvom mestu, nakon čega sledi plejof i borba za viši rang. U subotu od 17 časova "golubovi" dočekuju Napredak iz Kruševca, kolo pre kraja imaju bod prednosti i sa prve će pozicije u razigravanje  sa timovima i A grupe, a nagrada za prve dve ekipe, kada se podvuče crta, je KLS.

U 11. kolu Triglav kadetske lige košarkaši Spartak će u subotu igrati protiv Partizana u Zemunu. Posle nepotpunog 10. kola, Subotičani imaju  četiri pobede i pet poraza. Lider lige je Borac sa maksimalnim učinkom (8/8), drugi je Partizan sa omerom 6/3, koliko imaju i Star i Dinamik.

Seniorke Spartaka su u prošlom kolu izgubile od Sloge u Užicu, rezultatom 53:34, a u subotu od 20 časova dočekuju Srbobran.

ODBOJKA

Prvenstvo za superligaše počinje za nedelju dana - odbojkaši Spartaka dočekuju Partizan, a odbojkašice gostuju Jedinstvu u Staroj Pazovi.

RUKOMET

Rukometna Superliga, odnosno borba za šampiona (plejof) i za opstanak (plejaut) nastavlja se 26. februara. Spartak je u prvom delu šampionata izborio 6. poziciju u B grupi, što je bilo dovoljno samo za plejof.

VATERPOLO

Seniorska ekipa Spartak Prozivke u Prvoj B ligi ima tri pobede i 5 poraza, drži poziciju 6 od devet ekipa. Subotičani će sezonu nastaviti sledećeg vikenda protiv Košutnjaka u Beogradu. Seniorke Spartaka su na takmičarskoj pauzi, na koju su otišle kao lider Prve B lige (5/5). Sezona kod dama se nastavlja 26. februara.

FUDBAL

Muška Superliga je na odmoru još tri vikenda, do 12. februara. Spartak će u nastavka pred domaćom publikom dočekati Radnik iz Surdulice.

HOKEJ

Za vikend na Gradskom klizalištu održaće se međunarodni turnir za decu "Spartans 2022". Jedanaesti po redu turnir za decu uzrssata do 8 i 10 godina održaće se u u subotu od 9:30 do 17:45 časova. Učestvuju ekipe: Spartak, Spartak girls, Crvena zvezda, Partizan, Vojvodina, NS stars, Vukovi (Sarajevo). Ulaz je besplatan.

Zbog ovog takmičenja klizalište za građane će raditi u subotu od 18 do 20 časova, odnosno u nedelju dvokratno, od 10 do 12 i od 18 do 20 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1442
Povezane teme

sportski pregled

najava sportskog vikenda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.