Komentara: 2
Pregleda: 1982

Najava sportskih dešavanja za vikend

15.10.2021. u 13:30h
Izvor: Subotica.com
Uzbudljiv sportski vikend pred nama. Na terenima u Subotici igraće se košarka, odbojka, mali fudbal, stoni tenis, rukomet, kao i takmičenja u rvanju i konjičkom sportu.
Najava sportskih dešavanja za vikend

Nakon reprezentativne pauze nastavlja se borba za bodove u Superligi, gde se igra 13. kolo. Spartak, predvođen novim trenerom Vladimirom Gaćinovićem gostuje u Novom Pazaru, a meč se igra danas (petak) od 15 časova.

Fudbalerke Spartaka u okviru 7. kola Superlige sastaju se sa Slogom u Zemunu. Utakmica se igra u subotu od 14 časova.

Ovog vikenda na programu su utakmice 4. kola Futsal lige Vojvodine. Spartak danas (petak) igra derbi meč u Vrbasu sa Letećim Holanđaninom, dok Full feel u subotu od 19:30 časova na domaćem terenu, u sali „Tehničke škole“, dočekuje Hajduk iz Kule. Cena ulaznice je 100 dinara, kao i u Hali sportova kada Spartak igra svoje prvenstvene mečeve.

U subotu, u Stonoteniskom centru u Subotici održaće se treći po redu memorijalni turnir u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom posvećen uspomeni na Luku Andrašića (2001 – 2018). Otvaranje je u 10 časova.

U organizaciji Rvačkog kluba "Spartak", u subotu se u Hali sportova održava Kup Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom za seniore. Početak takmičenja je u 11:30 časova.

Rukometaši Spartaka posle dva uzastopna gostovanja na svom parketu u Hali sportova u petom kolu Arkus Lige Srbije dočekuju Proleter iz Zrenjanina. Utakmica je na programu u suboto od 18 časova.

Vaterpolisti Spartak Prozivke povratnici u Prvu B ligu Srbije startovali su pobedom na domaćem terenu. Sutra ih čeka drugo kolo i gostovanje u Šapcu gde će snage odmeriti sa ekipom Save.

U organizaciji Konjičkog kluba "Bačka" u nedelju (17. oktobra) se održava poslednji dan kasačke sezone. Na programu nedeljnog popodneva naći će se 10 trka, a među njima "Revanš derbi" (15:30h), "Trka grada Subotice" (16:30h) i "Državno prvenstvo za grla od 3 do 15 godina" (16h).

Odbojkaši Spartak u nedelju gostuju ekipi Takova, dok odbojkašice večeras (petak) od 19 časova dočekuju Srem.  Već u utorak (19. oktobar) igraće se mečevi osmine finala Kupa Srbije. Ženska ekipa Spartaka dočekuje Inđiju, dok u sredu muški kolektiv dočekuje Jeindstvo iz Stare Pazove.

Košarkaši Spartaka u nedelju od 17 časova dočekuju ekipu Beovuk 72, dok će istog dana od 20 časova biti igran duel Druge lige za žene u kojem će Spartak dočekati Karaburmu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1982
Povezane teme

najava sportskog vikenda

sportska dešavanja za vikend

sportsko takmičenje

sportska takmičenja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.