Komentara: 0
Pregleda: 1847

Najava sportskih dešavanja

25.04.2015. u 09:13h
Izvor: RTV Yueco
Bogat sportski vikend je pred nama u kojem će nastupiti brojni subotički klubovi među kojima su odbojkašice, fudbalerke i fudbaleri, dok će se na Paliću održati 2. "Reful kup" u veslanju. U nedelju će takođe biti otvorena sezona u konjičkom sportu.
Najava sportskih dešavanja

Odbojkašice Spartaka večeras u Beogradu igraju prvu utakmicu finala plejofa protiv branioca titule - ekipe Vizure. Prva ekipa koja dođe do tri pobede osvojiće titulu prvaka Srbije. Prve dve utakmice igraju se u Beogradu, zatim dve u Subotici, dok bi se eventualni pet meč igrao u Beogradu.

Igračice ŽFK "Spartak" sutra (nedelja) igraju prvu utakmicu plejofa Super lige, a u goste im dolazi ekipa Mašinca iz Niša. Utakmica se igra na Gradskom stadionu od 16 časova. Prvi deo prvenstva Subotičanke su završile ubedljivo na prvom mestu, bez poraza i sa samo jednim primljenim pogotkom.

Fudbaleri Spartaka u nastavku Super lige u okviru 24. kola, u senci 148. večitog derbija, na Gradskom stadionu danas od 16 časova ugostiće sastav Novog Pazara. Spartaku su preko potrebni bodovi kako bi ostao u sigurnoj zoni, dok se sa druge strane gosti bore za poziciju koja vodi u Evropu.

U okviru 23. kola Srpske lige, grupa Vojvodina, fudbaleri Bačke 1901 danas dočekuju ekipu Dunava. meč se igra na stadionu kraj Somborske kapije sa početkom u 16 časova. Na osam kola do kraja prvenstva Bačka zauzima 4. poziciju na tabeli sa 34 boda (10 pobeda, 8 poraza i 4 nerešena susreta). U poslednjem kolu poraženi su od lidera lige - ekipe "ČSK Pivara"

Jedriličarski klub "Reful" za vikend na Paliću organizuje 2. "Reful Kup". Kup će se održati u turističkom delu Palićkog jezera, a regatni odbor će biti smešten kod Sokolovca i Veslačkog kluba. Učestvovaće preko 70 takmičara iz 10 jedriličarskih klubova iz Srbije i Makedonije, u svim klasama.

Trkačka sezona u Subotici počinje u nedelju 26. aprila, a prvi trkački dan nosi naziv "Otvaranje sezone". Trkački dan počinje kvalifikacijama od 14 časova i 30 minuta a potom od 15 časova na svaka pola sata počinju trke za bodove i nagrade.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1847
Povezane teme

najava sportskog vikenda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.