• Pregleda: 2824

Najava humanitarnog turnira u malom fudbalu u organizaciji ATB Sever

ATB Sever organizuje humanitarni turnir u malom fudbalu koji će biti održan 14. i 15. maja, u cilju prikupljanja sredstava za pomoć OISŠ "Žarko Zrenjanin".
Najava humanitarnog turnira u malom fudbalu u organizaciji ATB Sever

ATB Sever organizuje humanitarni turniru u malom fudbalu i ovim putem upućuje poziv svim zainteresovanima za učešće. Turnir će se održati na fudbalskom stadionu koji se nalazi u kompleksu ATB Sever, u periodu 14. i 15. maja 2016. godine. O rasporedu  utakmica  prijavljeni učesnici će biti detaljno obavešteni nakon isteka roka za prijavu za u turniru

Kotizacija za prijavu na turnir iznosi 5.000  dinara  po  ekipi i uplaćuje se direktno  na  račun  OISŠ "Žarko  Zrenjanin" iz Subotice, uz potpisivanje ugovora o donaciji. Rok za prijavu učešće na turniru je 8. maj 2016. godine.

Namena prikupljenih sredstava je sanacija i popravka objekta OISŠ  ''Žarko  Zrenjanin''  u  cilju  unapređenja  uslova  rada  i obrazovanja  (popravka sanitarnih čvorova, prilogođavanje toaleta osobama sa invaliditetom...).

ATB Sever će kao organizator ovog turnira za sve učesnike turnira obezbediti ručak. Učešće ekipa možete prijaviti na broj telefona 024/665-120 ili putem e-mail adrese: .

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
svašta Odgovori
Zar ta škola nije na državnom budžetu?
lakumity Odgovori
Lepo bi bilo da humanitarno pomognu i onih 400 bivših radnika koje su oterali bez isplate zaostalih plata.
student Odgovori
Ma neka deca igraju fudbal!
Slaviša Odgovori
Nebitan je povod, samo da je sve više sportskih turnira u sve više sportskih disciplina da se omladina nadmeće u zdravoj konkurenciji i da se šire individualni talenat i timski duh.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.