Komentara: 2
Pregleda: 1615

Nagradni foto/strip konkurs za mlade na temu "Supervršnjak"

25.10.2021. u 12:11h
Izvor: Subotica.com
Fondacija "Danilo Kiš" poziva zainteresovane mlade sugrađane da učestvuju u nagradnom foto/strip konkursu na temu "Supervršnjak", tako što će fotografijom i tekstom ili stripom predstaviti osobu iz svoje generacije koja ih inspiriše, motiviše i hrabri. Konkurs je otvoren do 20. novembra.
Nagradni foto/strip konkurs za mlade na temu "Supervršnjak"

Konkurs je namenjen mladima od 12 do 30 godina, sa prebivalištem na teritoriji Grada Subotice. Kada odaberu svog omiljenog "supervršnjaka", autori treba da ga fotografišu i u pratećem tekstu kratko opišu ili naprave strip od najviše šest fotografija, u nekom od programa za obradu fotografija, i ubace tekst u takozvane oblačiće.

Autori mogu da konkurišu crno-belim ili kolor radovima u digitalnom obliku sa najviše tri rada. Fotografije mogu da budu snimljene foto-aparatom ili mobilnim telefonom, veličine najmanje 1.280 piksela (po dužoj strani) i potrebno je da se pošalju u isključivo JPG formatu. Fotografije moraju da budu autorske i nije dozvoljeno dostavljati tuđe fotografije na konkurs ili fotografije preuzete sa interneta.

Prijavu za nagradni konkurs zainteresovani učesnici treba da podnesu na ovom linku, najkasnije do 20. novembra, a rezultati konkursa biće objavljeni do 10. decembra.

Pristigle radove će ocenjivati žiri u čijem sastavu su fotografkinja i fotoreporterka Žofija Serda, fotograf Nemanja Ledenski i knjižar i poznavalac stripa Uroš Jagodić.

Najbolje radove očekuju nagrade u vidu grafičke table za crtanje, "Instax mini 11" foto-aparata, eksternog hard diska, blutut zvučnika, vaučera za Striparnicu "300 čuda" u vrednosti od 5.000 i 3.000 dinara, vaučera za kupovinu "In kvadrat" albuma u vrednosti od 2.800 dinara i vaučera za kupovinu knjiga u knjižari "Laguna" u vrednosti od 2.000 dinara.

Više informacija o konkursu možete pronaći na sajtu Fondacije "Danilo Kiš", a možete im se obratiti elektronskom poštom na office@danilokis.rs ili putem telefona na broj 024/523-566.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1615

Povezano dešavanje

Povezane teme

konkurs

Fondacija Danilo Kiš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.