Komentara: 4
Pregleda: 6656
Foto

Nagrade za najbolje subotičke đake

08.06.2018. u 16:40h
Izvor: Subotica.com
Zahvaljući osnovcima i srednjoškolcima, osvajačima navećih priznanja na republičkim i međunarodnim takmičenjima, ime našeg grada izgovarano je sa posebnim pijetetom.
Nagrade za najbolje subotičke đake

Njih 126, od kojih je – 71 srednjoškolac i 55 osnovaca osvojili su neka od prva tri mesta na takmičenjima državnog ranga, a briljirali su i iz prirodnih i iz društvenih nauka, umetnosti i sporta. Njima su danas u Velikoj većnici uručeni prigodni pokloni Grada Subotice.

- Ova deca su veliki ponos našeg grada i drago nam je da imamo tendenciju rasta broja nagrađenih učenika i nadamo se da će ih svake godine biti sve više – ističe Nataša Aleksić, članica Gradskog veća za obrazovanje.

Nagrade za najbolje subotičke đake

Među nagrađenima je i Aleksandar Grahovac, učenik Gimnazije „Svetozar Marković“, koji je osvojio prvo mesto u matematici i drugo mesto u fizici na republičkom takmičenju.

- Nisam se mnogo pripremao, nagrade više znače mom moralu nego nečemu drugom, jer sam prošle godine osvojio isti uspeh i obezbedio upis na fakultet – kratko će Aleksandar, koji je zbog svojih uspeha otvorio ovogodišnju sezonu rubrike „Oni dolaze“.

Pre godinu dana u istoj rubrici pisali smo i o Mariji Kovač, učenici Hemijsko-tehnološke škole, koja je osvojila prvo mesto na republičkom takmičenju iz hemijske tehnologije.

- Nagrada mi puno znači i oslobađa me prijmnog ispita. Pripreme su trajale dve godine jer sam i prošle godine učestvovala na istom takmičenju i osvojila drugo mesto – kaže Marija.

Nagrade za najbolje subotičke đake

Izvor: Subotica.com
Dodela pohvalnica učenicima srednjih i osnovnih škola Dodela pohvalnica učenicima srednjih i osnovnih škola Dodela pohvalnica učenicima srednjih i osnovnih škola Dodela pohvalnica učenicima srednjih i osnovnih škola Dodela pohvalnica učenicima srednjih i osnovnih škola Dodela pohvalnica učenicima srednjih i osnovnih škola Dodela pohvalnica učenicima srednjih i osnovnih škola Dodela pohvalnica učenicima srednjih i osnovnih škola
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 10 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 6656
Povezane teme

dodela priznanja

dodela diploma

dodela pohvalnica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.