Komentara: 3
Pregleda: 5237

Nagrada Vinariji Zvonko Bogdan

16.01.2012. u 16:24h
Izvor: RTV Yueco
Nagrada Vinariji Zvonko Bogdan

Vinarija Zvonko Bogdan dobitnik je novoustanovljene nagrade za doprinos razvoju turizma koju dodeljuje preduzeće Park Palić. Priznanje za izuzetan doprins razvoju turizma na Paliću i promovisanje turističkih potencijala regije dodeljuje se turističkim radnicima i preduzećima koji grade turističke potencijale u skladu sa Master planom razvoja Palića i Palićkom arhitekturom. Vinarija Zvonko Bogdan, pored proizvodnje vina, planira da postane višefunkcionalni ugostiteljsko-komercijalni objekat sa restoranom i nacionalnom kuhinjom, smeštajem, vinarijom, muzejom vina i pratećim sadržajima, čime će obogatiti turističku ponudu Palića.

Priznanje za izuzetan doprins razvoju turizma na Paliću i promovisanje turističkih potencijala regije u 2011.godini, koje je dodeljeno Vinariji Zvonko Bogdan prvo je ovakvo priznanje koje dodeljuje turističko preduzeće “Park Palić”. Nagrada je ustanovljena protekle godine, sa idejom da se da podstrek svima koji posluju i unapređuju turističku ponudu na Paliću. Nagrada se dodeljuje za otvorene objekte koji su izgrađeni u skladu sa Palićkom arhitektonskom tradicijom, u skladu sa Master planom razvoja Palića.

Vinarija Zvonko Bogdan, pored proizvodnje vina za tržište Srbije, zemalja regiona i Evropske unije, planira da postane višefunkcionalni ugostiteljsko-komercijalni objekat sa restoranom i nacionalnom kuhinjom, smeštajem, vinarijom, muzejom vina i pratećim sadržajima. Vinarija Zvonko Bogdan svoje turističke potencijale nudiće i na sajmovima turizma, a istovremeno se nalazi na mapi vinskih puteva Srbije.

Spoljašnji izgled Vinarije Zvonko Bogdan u skladu je sa tradicijom Palićke arhitekture koju karakteriše Švajcarske vile i slobodna secesija po ugledu na arhitekturu Erdelja.

U prilog tome, Zavod za urbanizam grada Subotica za projekat ove vinarije nagrađen je na 20. jubilarnom međunarodnom Salonu urbanizma. U najzahtevnijoj oblasti Urbanistički projekti, u konkurenciji preko 100 pristiglih radova iz zemlje i inostranstva, Zavod je osvojio 2. nagradu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 5237
Povezane teme

Park Palić

zvonko bogdan

vinarija Zvonko Bogdan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.