Komentara: 0
Pregleda: 1771

Nacionalna konvencija JCI Subotica

22.04.2010. u 20:36h
Izvor: RTV Yueco
<p>Komora mladih Subotica organizator je i domaćin Nacionalne konvencije koja će biti održana ovog vikenda. Povod je 5 godina postojanja i aktivnog rada Komore mladih Subotica. Konvencija počinje sutra u 20 časova na Majkinom sala&scaron;u. Gosti Komore mladih iz Subotice biće predstavnici Komora iz Novog Sada, Sombora, Leskovca, Ni&scaron;a i drugih gradova. U subotu je za goste predviđen zabavno edukativni program, koji će obuhtvatiti zanimljiva predavanja.</p>
Nacionalna konvencija JCI Subotica

JCI Subotica ili Komora mladih Subotica osnovana je aprila 2005. godine, i već u oktobru iste godine, na Dunavskoj konferenciji u Novom Sadu primljena je u punoopravno članstvo Komore mladih Srbije. Trenutno okuplja oko 50 aktivnih članova, a tokom 5 godina rada realizovala je veliki broj projekata, konferencija i seminara. Misija Komore je da pruži mogućnost razvoja, koje će osnažiti mlade ljude u stvaranju pozitivnih promena.

Nacionalna konvencija počinje sutra od 20 časova svečanim programom a završava se u nedelju ujutro. Kako se Nacionalna konvencija poklopila sa datumom osnivanja Udruženja hranitelja "Hera'', odlučeno je da se na samoj Konvenciji organizuje prodajna izložba radova hranitelja i dece, koja je humanitarnog karaktera.

Neki od planova Komore mladih za 2010. godinu su organizovanje niza projekata od kojih su tradicionalno, dva najveća Krug sreće i Put ka mladom menadžeru. Projekat Festivalska maškarada koji će se održati 16. maja deo je stalnog programa Međunarodnog festivala pozorišta za decu čiji je Subotica domaćin.

Više informacija na zvaničnom sajtu: www.jci-subotica.rs

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1771
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.