Komentara: 0
Pregleda: 2734

Nabavka namirnica i pravni saveti za penzionere

10.09.2013. u 16:55h
Izvor: RTV Yueco
Iz Gradskog udruženja penzionera obaveštavaju svoje članove da je u toku nabavka prehrambenih artikala I kućne hemije od određenih proizvođača.
Nabavka namirnica i pravni saveti za penzionere

Pisanje ponuđenih artikala se može obaviti do 30. septembra u Mesnoj organizaciji ili u centrali Udruženja penzionera. U ponudi su: slano i slatko lisnato smrznuto lisnato testo, šećer, ulje, brašno, zimnica, prašak za veš i omekšivač, a plaćanje je u nekoliko mesečnih rata, u zavisnosti od proizvođača. Da bi ostvarili pravo na nabavku robe u više mesečnih rata neophodno je prikazati člansku kartu sa uplaćenom članarinom za 2013. godinu, ličnu kartu i ček od penzije. Više informacija penzioneri mogu dobiti na broj telefona: 525 092.

Iz Udruženja takođe obaveštavaju svoje članove da su ima svakog petka od 8-10 časova i ponedeljka od 14-15 na raspolaganju pravno-savetodavne usluge. Zakazivanje nije potrebno.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2734
Povezane teme

penzioneri

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.