Komentara: 21
Pregleda: 10354

Na sajmu zapošljavanja preko 600 radnih mesta

05.04.2017. u 18:26h
Izvor: Subotica.com
U atrijumu hotela Galleria u petak će, od 10 do 14 časova, u organizaciji Filijale Subotica Nacionalne službe za zapošljavanje biti održan 22. po redu Sajam zapošljavanja.
Na sajmu zapošljavanja preko 600 radnih mesta

Na sajmu će učestvovati preko 40 poslodavaca iz različitih delatnosti, koji su iskazali potrebu da angažuju preko 600 novih radnika.

Najviše će se tražiti knjigovesci, operateri u proizvodnji, elektro i mašinski inženjeri, mesari, komercijalisti, diplomirani ekonomisti, stolari, šivači tekstila, vozači C kategorije, blagajnici i mnoga druga zanimanja. Biće široka lepeza ponude, moći će da se jave lica sa osnovnom, srednjom i višom školom. Pozivamo sva nezaposlena lica, kao i ona koja žele da promene zaposlenje da se jave na našu manifestaciju - kaže Elvira Seči Erdman, savetnica za zapošljavanje u Filijali Subotica Nacionalne službe za zapošljavanje.

Kako bi omogućili što bolju komunikaciju između poslodavaca i nezaposlenih lica, u subotičkoj Filijali NSZ organizovane su obuke za aktivno traženje posla.

- Radili smo pripremu nezaposlenih lica i kandidata kroz obuke za traženje posla i kroz obuke u Klubu za traženje posla.  Obučavali smo nezaposlene kako da pravilno napišu radnu biografiju i da se što bolje predstave poslodavcima. Nezaposlenima, koji žele da posete sajam, savetujemo da unapred pripreme nekoliko svojih biografija, da na sajmu razgovaraju sa više poslodavaca, te da im predaju svoje već spremne biografije - kaže Elvira Seči Erdman i dodaje da je na prošlogodišnjem Sajmu zapošljavanja u Subotici do posla došlo oko 600 lica.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 2 nedelje
Komentara: 21
Pregleda: 10354
Povezane teme

posao Subotica

subotica posao

zapošljavanje

konkursi za posao

sajam zapošljavanja

oglas za posao

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.