Komentara: 45
Pregleda: 6734

Na proleće otvaranje zgrade Narodnog pozorišta

05.02.2024. u 16:30h
Izvor: Subotica.com
Na proleće otvaranje zgrade Narodnog pozorišta

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je, sa gradonačelnikom Subotice Stevanom Bakićem, završne radove na adaptaciji, rekonstrukciji i dogradnji Narodnog pozorišta u Subotici.

- Angažovali smo sve  raspoložive resurse kako bismo u narednim mesecima pustili najstariji teatar na prostoru nekadašnje Jugoslavije u funkciju. Ovo je veliki i složen objekat sa mnogo izazova zbog čega smo obezbedili kontinuitet radova u finansijskom i tehničkom smislu -  izjavio je Mirović.

Na proleće otvaranje zgrade Narodnog pozorištaPrema Mirovićevim rečima, biće to hram kulture i sedište kulturnih zbivanja, a u budućnosti, kako je dodao, i mesto kojim ćemo se ponositi i gde će umetnici imati prostor i uslove dostojne ovako velikog i uspešnog grada.

- Na proleće nas očekuje otvaranje Narodnog pozorišta i to je jednoglasni izveštaj svih koji su angažovani na ovom velikom poslu - istakao je Mirović.

Na proleće otvaranje zgrade Narodnog pozorišta

Obilasku radova su prisustvovali upravnik Narodnog pozorišta Miloš Nikolić, projektanti, predstavnici izvođača radova i nadzora i dekan Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu Boris Dumnić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 meseca i 3 nedelje
Komentara: 45
Pregleda: 6734
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.