Komentara: 19
Pregleda: 5630

Na privatnoj površini naplaćuju parking

17.03.2011. u 00:50h
Izvor: RTV Yueco
Na privatnoj površini naplaćuju parking

Radnici “Parkinga” ogradili su žardinjerama privatnu površinu kako bi sprečili građane da se na njoj parkiraju i naterali ih da plaćaju parking. Vlasnik površine novosadska firma "Holtek gradnja" kaže da nema ništa protiv da se građani tamo parkiraju i da oni nisu dali nalog za ograđivanje prostora.

Blaško Gabrić je uklonio žutu traku kojom je ograđena privatna površina koja se nalazi ispod populano nazvanog kostura u centru grada. Smatra da Parking ne sme da naplaćuje svoje usluge na površini koja nije uređena za parkiranje i da se žardinjere koriste za ulepšavanje grada, a ne kao “koridor” za spečavanje parkiranja.

U “Parkingu” kažu da imaju dogovor sa predstavnicima lokalne samouprave da se prostor ogradi i da je odavno doneta gradska odluka po kojoj je to mesto predviđeno za naplatu parkinga.

Ukoliko zaposleni na Otvorenom univerzitetu i narednih dana nastave da se parkiraju na pomenutoj površini “Pauk” će da odnosi automobile. Možda bi trebalo da se ponovo vrati rampa na parkingu kod Otvorenog univerziteta i na taj način bi se izbegli problemi ovakve vrste. Sa druge strane, ukoliko Vam neko ošteti automobil ili ukrade Parking nije odgovoran.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 1 mesec
Komentara: 19
Pregleda: 5630
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.