• Pregleda: 10900

Na periferiji grada otkriven magacin sa većom količinom cigareta i falsifikovanim alkoholom

U akciji subotičke policije zaplenjeno je 18.470 paklica cigareta, čija se vrednost procenjuje na oko 1.650.000 dinara i 60 litara falsifikovanog alkoholnog pića ''Gorki list''.
Na periferiji grada otkriven magacin sa većom količinom cigareta i falsifikovanim alkoholom

Kako se navodi u saopštenju, policija je cigarete i alkoholna pića pronašla prilikom pretresa dve kuće na periferiji Subotice.

Protiv 49-godišnjeg muškarca podneta je krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljen promet akciznih proizvoda i neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i druge posebne oznake robe ili usluga.

Gorki list ulaže u zaštitu brenda

Nakon vesti da je policija u Subotici zaplenila 60 litara falsifikovanog "Gorkog lista" stigla je reakcija iz kompanije’’ Gorki list’’.  Kako bi stali na put pokušajima obmane potrošača kompanija već 2 decenije, uvodi najnovije i najsavremenije načine zaštite originalnosti proizvoda. Kako se navodi u saopštenju, od kraja januara 2017. godine "Gorki List" je uveo hologramsku zaštitnu markicu za zatvarač i transportnu kutiju. Svaki pokušaj skidanja zaštitne markice za zatvarača ili kutije, dovodi do uništavanja prvog sloja zaštitne folije, te je oštećenje vidljivo i pojavljuje se ispis OPEN.  Na taj način, sprečava se svaki ponovni pokušaj iskorišćavanja upotrebljene ambalaže.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

4
Vesko Odgovori
Treba zapleniti i oduzeti sve sto je nezakonito steceno, a ne samo cigarete.
saša
Malo si pobrkao cigarete nisu nezakonito stečene već su predmet krivičnog dela. Prodajom tih cigareta on je zaradio neki novac od koga je kupio automobil. Taj automobil je nezakonito stečen i treba ga oduzeti.
IGOR
A postoji li neko strucan da utvrdi na koji nacin je steceno? Naravno da ne, ako se pita ova nasa poreska onda su svi sve nelegalno stekli jer njih briga za zakon, oni se pozivaju na pravilnik i rade bezakonje! Vecina inspektora naseg grada zivi Holivudski sa platom od 40000 din, aj malo njih da provere, imovinske karte njihovih blizih... A te magacine i to treba oduzimati i hapsiti, treba spreciti sve sto je kontra od zakona i to je za sve pohvale!
Zoki G Odgovori
mora se ziveti nekako, kad vec iz plate od 20K nemoze...
Bice jos i gore!Samo napred srbijo!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.