Komentara: 30
Pregleda: 11459

Na Paliću otkriveno 30 migranata iz Sirije

11.09.2014. u 16:20h
Izvor: Agencija "Tanjug"
Policijski službenici Regionalnog centra granične policije prema Mađarskoj otkrili su na Paliću više od 30 ilegalnih migranata, državljana Sirije, a protiv dve osobe, za koje se sumnja da su im pružale smeštaj, podnete su krivične prijave.
Na Paliću otkriveno 30 migranata iz Sirije

Granična policija, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom, pre dva dana je u podrumskim prostorijama prenoćišta "Mali Raj", u vlasništvu D.G.(1941) nakon pretresa zatekli skrivenih 11 stranih ilegalnih migranata - državljana Sirije kojima je osumnjičeni D.G.na taj način omogućio nedozvoljen boravak.

Istog dana izvršen je pretres prenoćišta "Vila Verona", u vlasništvu D.V.(1949), gde je zatečeno skriveno 20 stranih ilegalnih migranata, takođe državljana Sirije, kojima je osumnjičena D.V. na ovaj način omogućila nedozvoljen boravak .

"Protiv osumnjičenog D.G. i osumnjičene D.V. Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici podneta je krivična prijava zbog krivičnog dela nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi", navedeno je u saopštenju tužilaštva.

Izvor: Agencija "Tanjug"
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 30
Pregleda: 11459

Povezana vest

Povezane teme

migranti

imigranti

ilegalni migranti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.