• Pregleda: 5439

Na Horgošu zaplenjeno preko 20 kilograma marihuane

Carinici su juče, 21. juna, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje, zaplenili preko 20 kilograma marihuane - saopštila je Uprava carina.
Na Horgošu zaplenjeno preko 20 kilograma marihuane

Droga je otkrivena kada je za selektivnu kontrolu izdvojen autobus beogradskih registarskih oznaka koji saobraća na relaciji Srbija-Nemačka.

Prilikom susreta sa carinicima niko od putnika nije prijavio ništa izuzev ličnog prtljaga.  Međutim, jedna od torbi koja se nalazila u prtljažnom delu autobusa bila je do vrha napunjena paketima marihuane, preko kojih je se nalazio debeo sloj celofana. Nakon uviđaja policije i javnog tužioca ispostavilo se da je svaki od pronađenih 20 paketa težak preko jednog kilograma, tako da je ukupna težina zaplenjene droge oko 21 kilogram.

Policija je privela 31-godišnjeg putnika iz Ćićevca, koji je identifikovan upoređivanjem brojeva na autobuskoj karti i odsečku za prtljag.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

7
X Odgovori
Me mogu da shvatim svercere,ali stvarno. Svercuju 20kg marihuanu I nisu mogli da stave 10 evra u pasus kad su predali cariniku? Mora da su stranci.... Nisu znali da je uvreda ne dati mito cariniku....
ali stvarno
marihuanu,pasus....
Blu Odgovori
Aaaa hoce mu vratiti nazad robu posle istrage?
Sima Odgovori
Na izlazu iz zemlje? Pa sto ne pusti...Drugo je kad unose:)
Vesko Odgovori
Treba otkrivati i kaznjavati sve pocinioce kriv. dela, samo krenite vec jednom od onih tezih, koja se mere u milionima eura na stetu građana i RS.
ptica trkacica
Mislis na Agrokombinat?
Šandor Šomađi Odgovori
@Vesko
Daj te malo optimizma nemoj te ovu omladinu bombardovati nekim crnim stvarima.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.