Komentara: 7
Pregleda: 6017

Na Horgošu zaplenjeno preko 20 kilograma marihuane

22.06.2018. u 11:09h
Izvor: Subotica.com
Carinici su juče, 21. juna, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje, zaplenili preko 20 kilograma marihuane - saopštila je Uprava carina.
Na Horgošu zaplenjeno preko 20 kilograma marihuane

Droga je otkrivena kada je za selektivnu kontrolu izdvojen autobus beogradskih registarskih oznaka koji saobraća na relaciji Srbija-Nemačka.

Prilikom susreta sa carinicima niko od putnika nije prijavio ništa izuzev ličnog prtljaga.  Međutim, jedna od torbi koja se nalazila u prtljažnom delu autobusa bila je do vrha napunjena paketima marihuane, preko kojih je se nalazio debeo sloj celofana. Nakon uviđaja policije i javnog tužioca ispostavilo se da je svaki od pronađenih 20 paketa težak preko jednog kilograma, tako da je ukupna težina zaplenjene droge oko 21 kilogram.

Policija je privela 31-godišnjeg putnika iz Ćićevca, koji je identifikovan upoređivanjem brojeva na autobuskoj karti i odsečku za prtljag.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 9 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 6017
Povezane teme

granični prelaz horgoš

marihuana

zaplena narkotika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.