Komentara: 0
Pregleda: 2375

Na Horgošu zaplenjeno 11,5 kg heroina

14.12.2008. u 16:42h
<p>Noćas oko 23 časa carinici na graničnom prelazu Horgo&scaron; zaplenili su 11 i po kilograma heroina. Prilikom pregleda automobila "Reno laguna" nemačkih registarskih oznaka ispod zadnjeg sedi&scaron;ta u bunkeru pronađena je droga.</p>
Na Horgošu zaplenjeno 11,5 kg heroina

Paketichi heroina bili oblepljeni selotejp trakom i indigo papirom. Vrednost robe je procenjena na oko 150.000 evra. Nemačkoj državljanki koja je pokušala da prokrijumčari drogu određen je pritvor i uz krivičnu prijavu biće privedena istražnom sudiji Okružnog suda u Subotici. Ovo je treća uspešna akcija carinika i pripadnika Regionalnog centra granične policije Subotica. 20-tog oktobara srpska policija je presekla još jedan kanal kojim je droga s Kosova i Metohije krijumčarena ka zapadnoj Evropi. Na graničnom prelazu Horgoš zaustavljen je pri izlazu iz zemlje BMW austrijske registracije u kojem je nađeno 20 kilograma heroina, čija vrednost je procenjena na oko pola miliona evra. 15. septembra na graničnom prelazu Horgoš je zaplenjeno pet kilograma heroina. Pripadnici regionalnog centra granične policije Subotica uhapsili su dvadesetsedmogodišnju Gaši Dževahiri koja je pokušala da prenese drogu. Prilikom pregleda autobusa prevoznika „Peć transport" sa nemačkim tablicama policijski pas je ispod sedišta namirisao drogu, a policija je zatim iz putne torbe izvadila deset paketa sa po 500 grama heroina. Vrednost robe je procenjena na 150.000 evra.

Postavljeno pre 15 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2375
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.