Komentara: 14
Pregleda: 8760

Na Horgošu zaplenjena garderoba vredna 2 miliona dinara

04.09.2014. u 14:19h
Izvor: Subotica.com
Carinici su na graničnom prelazu Horgoš, 03. septembra 2014. godine, u saradnji sa graničnom policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja veće količine muške garderobe poznatih svetskih brendova, ukupne vrednosti preko 2 miliona dinara, stoji u saopštenju Uprave carina.
Na Horgošu zaplenjena garderoba vredna 2 miliona dinara

Ekskluzivna garderoba otkrivena je u automobilu marke "Alfa Romeo", italijanskih registarskih oznaka, kojim je iz Nemačke u Albaniju putovao albanski državljanin sa prebivalištem u Italiji.

Pomenuti vozač izjavio je da tranzitira kroz Republiku Srbiju do Albanije i da nema ništa da prijavi za carinjenje. Detaljnim pregledom vozila, na oborenim zadnjim sedištima, pronađene su četiri velike putne torbe u kojima se, među ličnim prtljagom, nalazilo ukupno 167 komada nove firmirane muške garderobe.

Otkriveno je 40 odela, više od 20 košulja, džempera i pantalona, 19 majica kratkih rukava, 8 kožnih jakni, 13 teksas pantalona i jedan sako, marki poput "Hugo Boss", "Jopp", "Benvenuto", "Polo", "Tommy Hilfinger", "Lacoste" i dr. Sve cene i etikete koje se obično nalaze na garderobi bile su skinute.

Na Horgošu zaplenjena garderoba vredna 2 miliona dinara

Protiv vozača je pokrenut prekršajni postupak, a budući da vrednost otkrivene garderobe prelazi trećinu vrednosti vozila, i ono je privremeno zadržano.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 8760
Povezane teme

granični prelaz horgoš

zaplena

zaplena robe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.