Komentara: 18
Pregleda: 14056

Na autoputu zaplenjeni televizori, kosilice i kamagra

24.05.2017. u 21:14h
Izvor: Subotica.com
Carinici su 23. maja 2017. godine u jednoj od dubinskih kontrola na autoputu Beograd-Niš, kod naplatne rampe Nais, zaplenili 700 kesica kamagre, televizore, kosilice, motornu testeru i cirkular za sečenje metala. Na propratnicama su navedeni pošiljaoci i svi su iz Subotice.
Na autoputu zaplenjeni televizori, kosilice i kamagra

Neprijavljena roba je otkrivena u vozilu kurirske službe šabačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 23-godišnji srpski državljanin.

Kako na licu mesta nije bilo moguće izvršiti detaljnu kontrolu, kamion je sproveden do poslovnice kurirske službe u Nišu, gde je roba istovarena.

Detaljnim pregledom tovara pronađeno je 700 kesica gela za potenciju ''Kamagra'', dva televizora „LG“ i „Samsung“, tri kosilice za travu, motorna testera „Husqvarna“ i cirkular za sečenje metala. 

Kako se radi o tovaru bez prateće dokumentacije celokupan sadržaj pošiljki je zadržan do okončanja prekršajnog postupka, navodi se u saopštenju Uprave carina.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 18
Pregleda: 14056
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.