Komentara: 8
Pregleda: 3777
Foto

MZ „Novi grad“ zahvalna sugrađanima

11.10.2021. u 12:40h
Izvor: Subotica.com
Povodom 10. oktobra, Dana MZ „Novi grad“, rukovodstvo mesne zajednice uručilo je zahvalnice vrtiću „Neven“ PU „Naša radost“ i policijskom službeniku Aleksandru Horvatu za višegodišnju uspešnu saradnju.
MZ „Novi grad“ zahvalna sugrađanima

Policajac Aleksandar Horvat već godinama brine o bezbednosti stanovnika ovog dela grada.

- Počastvovan sam dobijanjem ove zahvalnice. U policijskoj ispostavi i celoj Policijskoj upravi gledamo da što tešnju saradnju ostvarimo sa lokalnim zajednicama. To smatram najboljim načinom rada policije, da bude u što tešnjoj saradnji sa građanima, da znamo njihove probleme - ističe Horvat. - Sa MZ „Novi grad” kontaktiramo na dnevnoj bazi. Održavani su sastanci, gledali smo da bude prisustvo što više građana da bi sagledali probleme, da vidimo njihova mišljenja, stavove u odnosu na policijsku upravu.

Po rečima Jasmine Stevanović, sekretarke Sekretarijata za društvene delatnosti, grad podjednako brine o mesnim zajednima u gradu i prigradskim naseljima.

- MZ “Novi grad” je primer dobre prakse kako treba da teče jedna saradnja između mesnih zajednica i građana. Ona treba da bude mesto gde se građani susreću, daju svoje ideje i sugestije, prva tačka saradnje između građana i lokalne samouprave - poručila je Stevanović, dodajući da lokalna samouprava ima izuzetno dobru saradnju sa Policijskom upravom.

Izvor: Subotica.com
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 dana i 5 časova
Komentara: 8
Pregleda: 3777
Povezane teme
Policijska uprava Subotica jasmina stevanović prva policijska stanica
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.