Komentara: 0
Pregleda: 2055

Muzički program filmskog festivala na Paliću

13.07.2010. u 18:07h
Izvor: Glas javnosti
<p>Muzički producent, kompozitor i aranžer Gabor Lenđel (Lengyel) biće jedan od gostiju predstojećeg muzičkog programa Festivala evropskog filma, koji se od 17. do 23. jula održava u Paliću i u Subotici.</p>
Muzički program filmskog festivala na Paliću

Lenđel koji je sarađivao s grupom "Indeksi", Biserom Velentanlić, Zdravkom Čolićem, Željkom Bebekom i drugim muzičarima, nastupiće na Ženskom štrandu na Paliću 18. jula, sa hitovima 1960-ih i 1970-ih godina, najavili su organizatori.
Na Ženskom štrandu tokom palićkog filmskog festivala nastupiće i subotički klupski bend "Perpetuum mobile", tribjut bend "Prabbabba" i izvođač starogradske muzike Zvonko Bogdan (na fotografiji), dok će na prostoru palićkog Jahting kluba posetioce zabavljati beogradski Balanso di-džej tim.
Repertoar benda "Perpetuum mobile" čiji je nastup najavljen za 19. jul, predstavlja fuziju nekoliko stilova: vokal hausa, esid džeza, fankija i džez roka.
Za 20. jul najavljen je nastup sastava "Prabbabba", koji će izvoditi hitove švedskog pop sastava ABBA, dok će naredne večeri biti priređen tradicionalni karaoke parti.
Počasni građanin Subotice i Zvonko Bogdan nastupiće na Ženskom štrandu 22. jula, a posetioci će biti u prilici da čuju i nekoliko pesama s njegovog novog albuma, koji je u pripremi.
Festival evropskog filma od 17. do 23. jula na više lokacija na Paliću i u Subotici. Na festivalu će biti prikazano više od 60 igranih i petnaestak dokumentarnih filmova u devet selekcija.

Izvor: Glas javnosti
Postavljeno pre 13 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2055
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.